reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

W arkadii na pewno dział ciążowy w c&a jest a w h&m nie mam pojęcia trzeba na stronie zobaczyć może. Bo ja w promenadzie byłam na dziale ciążowym ich. :)
My wczoraj przemeblowalisny w sypialni wiec miejsce dla. Dzidzi juz jest:))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej ja dziś dzień bardzo aktywny mąż się śmieje że jak by nie to że niedziela to bym całe mieszkanie do góry nogami wywróciła:D:)
Ja ubrań typowo ciążowych nie kupuje chyba że idę do mojego lumpka to tam bardzo często maja coś z h&m zresztą ja mam manie kupowania a przychodzę do domu i już mi się nie podoba więc wole tam kupić niż w sklepie...
Mój młody wczoraj tak szalał bo ja oczywiście nie mogłam sobie ciast odmówić u mamy i usiedzieć na miejscu nie mogłam...

A ja mam dzisiaj dzień relaksu :) lekkostrawne leczo na obiadek i odpoczywam. Dziecko jest już bardzo ruchliwe, w nocy to daje czadu, ale przynajmniej wiem że tam jest :) A jutro dlugo wyczekiwany scan :) ♥ już się doczekać nie mogę.

To ja jadę jutro po leginsy i moze cos dla maluchow mi w oko wpadnie bo na zakupach nie byłam od poczatku ciąży. Ja dzis w przyplywie energii zrobilam remanent w szafie. I mam chyba ze 30 albo wiecej sukienek w ktore spokojnie powinnam sie miescic cale lato. Do tego sporo tunik i kilka luznych bluzek. Czyli jedyne czego mi trzeba to leginsy i jakies spodnie :) a jesienią jak sie w nic cieplego nie zmieszcze to mysle kupic dresowy oversizowy plaszczyk czy tego typu wdzianko. W grudniu mysle wcisnac sie juz w swoją kurtke :) uh zmeczylam sie teraz odpoczne i wyciagne męża na spacer jakis dluzszy :)

Sylka to Ty musisz być fanka. Sukienek he bo ja. Mam 3 i średnio teraz się w nich czuje:) a jesienią ta jakaś bluze nawet może zarzucic:(

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

19 tydz i 4 dni. Od kilku dni jest jakieś takie bardziej ruchliwe. Wcześniej to parę kopniakow i juz a teraz dużo częściej. I w nocy tak może od trzech dni też coś się tam wierci kopie.

reklama
Ogólnie kopniaki mnie nie budzą jeszcze ale Ja ostatnio często się budzę właśnie, nie.wygodnie mi się śpi ostatnio to zanim znowu zasne to czuję że się w nocy też już zaczyna wiercic i kopać. Dzisiaj taka jakaś polamana wstałam. Cała szyja mnie bolała.

Do góry