reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Witam z rana :) właściwie to ciemna noc ale co tam :-D
Trzymajcie kciuki bo dzisiaj mam egzamin teoretyczny na prawko, jestem obryta jak nigdy ale zobaczymy jak to będzie...

Anastazi ja to przewzona jestem ze bedzie mala roznica wieku u mnie bo 2 lata i jak ja to ogarne ale widze ze ty zaszalalas [emoji3] ale fajnie , pozniej nie bedzie widac roznicy wieku;)

Ja to wogóle podziwiam Was wszystkie bo u nas będzie różnica ponad 5 lat a ja się zastanawiam jak to ogarnę, Jestem przerażona bo synowi poświęciłam się w 100% praktycznie do 3 roku życia a przy drugim po macierzyńskim będę musiała (właściwie też chciała) wrócić do pracy

a i witam nowe mamusie :)

Miłego dnia!!

reklama
Hehe tez sie zanstanawiam i podziwiam a przede wszystkim im wiecej o tym mysle to niewyobrazam sibie;)

Oliwier jeszcze nie przesypia calej nocy;( np dzisiaj w nocy o 3 do 4 postanowil sobie polazic po domu bo dlaczego nie;) a ja za nim ...
Ale ma na to 9mcy zeby w koncu zaczac ;))) bo zwariuje;P

DZIEN DOBRY WSZYTSTKIM

Czesc kobitki. Zrobilam dzisiaj druga bete jutro winiki zobaczymy jak rosnie, wlasnie przeloYli mi wizyte u ginekologa z jutra na pt ale to raczej dobrze bo bedzie wiecej widac

Gratuluje Anaztazii:) Ja odebrałam dzisiaj wynik beta:) i jednocześnie powtórzyłam jutro odbiorę kolejny:) :-):-):-):-):-):-):-)

Oletka ja mysle ze mała roznica wieku miedzy dziecmi jest po prostu wygodna:) dzieci razem się chowają a z czasem roznica wieku będzie niezauwazalna:) ja z kolei podziwiam mamy które decydują się na kolejne dziecko po 5 albo więcej latach....:)bo wtedy te dzieci sa dwoma roznymi swiatami....i w takim wypadku jest wg mnie ciężej....:):):)

No cos w tym jest;) tu masz racje, moj brat ma taka roznice miedzy dziecmi (6lat) nie bawią się ze soba, starszy sie denerwuje bo mlody mu wszytsko psuje itd, no ale widzisz za to bratowa nie wyobraza sobie miec dzieci z taka mala roznica, ile rodzicow tyle opini plusow i minusów

A ja dzisisj mialam isc na bete i znowu nie poszlam, nie mam z kim zostawic oliwiera a pada deszcz wiec nie chce go ciagnac na taka beznadziejna pogode.

to prawda:) ile rodzicow tyle opinii:) ja zawsze chciałam jak najmniejsza roznice wieku miedzy swoimi dziecmi:) no i się udało:) choć nie powiem...gdyby była jeszcze mniejsza bylabym rownie zadowolona a nawet może i bardziej:) ale nie narzekam:)

reklama
Dzień dobry [emoji4]

Ja juz po pobraniach. O mało nie zwymiotowałam, ale jakoś żyję ;-)

Oletka,

Ja swojej młodej nie ciągnelam dziś do przychodni. Dałam rano śniadanko, ululałam i pojechałam. Nie było mnie kolo godziny, a młoda dalej śpi ;)

Wyniki dowiem się dopiero na wizycie niestety.

Za wszystkie co bete robiły zaciskam kciuki :)

Ja też zawsze chciałam mieć dzieci z mala różnica wieku. Nawet mniejsza niż ta co wyszła teraz. Ale się nie udało wiec cieszy mnie i tak ze będzie tylko dwa i pół roku. O córkę starałam się dwa lata, a tu tylko 4miesiące. Wiec naprawdę super :-)

Idę sobie zrobię herbatkę i jeszcze trochę odpoczne ;)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Do góry