reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Claudia,

Moja młoda nawet jak się obudzi to nie wyjdzie z lozeczka. Ale ona nie budzi się przed 11. A chodzi spać kolo 22.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Anastazi,

A no ogromnego :)

Ona w
Budzi się na śniadanie o 7, a potem dalej spać jak jej nie położę to padnie mi kolo 12 i śpi do 16 to potem dopiero jest cyrk :-(

Ja licze na to ze bedzie rownowaga, moj mlody od zawsze spi 8 godzin max 10 ale to juz musi byc wyczerpany wiec idzie spac o 22 i wstaje o 6 max 8 i on bardzo lubi piec w kuchni pralke kran w lazience kibel i lazenie po parapecie wiec u mnie odpada zostawienie go nawet na 5 minut

reklama
Za 3 miesiace trzy latka bedzie mial. Moj urodzil sie idealnie zdrowy waga 2100 sam oddychal sam trzymal cieplo sam jadl. Nawet w inkubatorze nie lezal. Mam nadzieje ze ta ciaza bedzie zdrowsza. Ja mialam lozysko centralnie przodujace i szybko przejrzale. Ablacja krwotok ja ledwo z tego wyszlam ale moja dzidzia byla jak donoszona
To oni rówieśnicy :happy2: to mój 2300 i musiał być w inkubatorze, intubowany w 3 dobie a karmiony na początku sondą ale ja rozhulałam laktację laktatorem i potem już od 5 czy 6 doby go karmiłam do 12msc :)
Owulacje miałam 6 bodajże jak dobrze to obliczyłam:)
Madzia ale test ci już wyszedł czy tylko betę robiłaś? bo ja miałam chwilę po tobie i testu jeszcze nie robię bo chyba nie wyjdzie? Ale mam cały czas obrzmiałe i bolące piersi i czasem lekko czuję jakby hmmm nie skurcze macicy ale twardnienie brzucha a wczoraj jak się nastałam przy obiedzie to dostałam kolki....Ale staram się dystans zachowywać bo wiem że może sobie sama wkręcam i szukam objawów :-D
Moja młoda zaczęła przesypiac całe noce jak miała 1,5msc. Wszyscy byli w szoku ;-)

Mój też przesypiał cale noce w okresie od 4 do 8msc, w 4 skończyły się kolki a w 8 zaczęły iść zęby :-D A teraz śpi po 11 godz w nocy jakby do przedszkola nie szedł to 12 + 40min drzemki w ciągu dnia.
Dużo tu jak na razie mamuś już ze starszymi dziećmi, jak byłam na marcówkach 2012 to większości były pierwsze ciąże

Do góry