reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Hej! Ja muszę jeszcze tydzień pochodzić do pracy, a potem mam już wcześniej zaplanowany urlop. Potem zobaczę co dalej:)

reklama
W poprzedniej ciąży pracowałam długo do 6-7 miesiąca ale to była spokojna praca za biureczkiem.

Miłej niedzieli :-)
Ja urodziłam Damiana w 7msc :) 34tydz dokładnie
A jeśli chodzi o mnie jestem kosmetyczką ale nie pracuję bo szkołę kończyłam w ciąży i przy Damianie małym a skończyłam ją w czerwcu zeszłego roku i w lipcu wyjechaliśmy z mężem do De, Damian dopiero od grudnia poszedł tu do przedszkola a ja zaczęłam szkołę- kurs języka od pn-pt po 5 godz także nie chciałam tracić czasu tylko od razu brać się za drugiego bobaska bo do szkoły w ciąży spokojnie mogę chodzić :) No i zobaczymy co to teraz z tego wyjdzie to był pierwszy cykl starań

hej:)
skromnie chce dolaczyc do Was:):) dzisiaj wyszly dwie kreseczki:):)

troszkę o mnie:)
mam 25 lat :)
poki co jestem na macierzyńskim :)moja córcia za dwa dni konczy 8 miesięcy:) ...do pracy wracac nie będę (taką mam nadzieje) bo pojde na zwolnienie lekarskie a potem następne macierzyńskie:)

dokładnego terminu jeszcze nie znam bo ciężko mi okreslic....zwłaszcza jeżeli miałabym okreslac na podst. OM. bo po porodzie to była moja pierwsza @ wiec nie wiem ile prawdopodobnie trwalby mój cykl...:) ale tak pi razy oko mysle ze będzie podobnie jak z córcią... cos kolo 4 dnia miesiąca ...czyli 4 listopada:) a moja córcia jest z lipca:):)

do gin będę szla cos kolo 7-8 tygodnia ciązy bo wcześniej itak mnie nie przyjmie...tak po prostu tu gdzie mieszkam to się odbywa...wiec jeszcze trochę:):)

Witamy anastazi juz widzialam ze masz 2 kreski na staraczkach2015. :-) ja na pierwsza wizyte ide we wtorek wiem ze nic nie bedzie widac bo owulacje mialam ok 15 lutego a tak czy siak bylam juz umowiona zanim wiedzialam ze jestem w xiazy wiwc teraz ide z dwoma sprawami

:-)a ile teraz twój ma? :happy:
my niestety mieliśmy problem z płucami po porodzie- zapalenie płuc wrodzone ale już po tym było ok i jest do tej pory :happy2:

Za 3 miesiace trzy latka bedzie mial. Moj urodzil sie idealnie zdrowy waga 2100 sam oddychal sam trzymal cieplo sam jadl. Nawet w inkubatorze nie lezal. Mam nadzieje ze ta ciaza bedzie zdrowsza. Ja mialam lozysko centralnie przodujace i szybko przejrzale. Ablacja krwotok ja ledwo z tego wyszlam ale moja dzidzia byla jak donoszona

reklama
Anastazi ja to przewzona jestem ze bedzie mala roznica wieku u mnie bo 2 lata i jak ja to ogarne ale widze ze ty zaszalalas [emoji3] ale fajnie , pozniej nie bedzie widac roznicy wieku;)

Do góry