reklama
Ja mam swoje pazury juz bardzo dlugie ale caly czas hybrydy robie i sttasznie mi szkoda zeby przestac bo wczesniej mialam zele wiec plytka pewnie bedzie zjechana
Do cc wiem ze musza byc naturalne ale nie wiem jak do porodu sn gdybym sobie zrobila w kolorze plytki ?
Dla chlopca mi sie jeszcze podoba Filip, Franek, Grzesiu albo Janek a dla dziewczynki Alicja, Weronika i Nella
Do cc wiem ze musza byc naturalne ale nie wiem jak do porodu sn gdybym sobie zrobila w kolorze plytki ?
Dla chlopca mi sie jeszcze podoba Filip, Franek, Grzesiu albo Janek a dla dziewczynki Alicja, Weronika i Nella
Sylka możesz jeszcze ponosić skoro lubisz, ale potem zdejmij dla własnego bezpieczeństwa, to bardzo ważne w trakcie porodu, ja mam "swoje" paznokcie ale w 9 miesiącu już ich nie maluję
Co do imion tu u mnie będzie Sara lub Zosia, zdecyduję jak się urodzi
W niedzielę przylatuje mój mąż na 6 dni i jestem tak szczęśliwa, że nawet moje okropne przeziębienie mi nie przeszkadza ;-)
Co do imion tu u mnie będzie Sara lub Zosia, zdecyduję jak się urodzi
W niedzielę przylatuje mój mąż na 6 dni i jestem tak szczęśliwa, że nawet moje okropne przeziębienie mi nie przeszkadza ;-)
Sylka87
Fanka BB :)
ja jeszcze ze dwa razy i ściągam. Anushka nigdy nie wiesz czy twoj porod sn nie skończy się cc. Lepiej sobie darować chociaż ja też czuje że będzie bolało bo żel na swojej plytce nosze już 3 lata :/
Dziewczyny co do imion może założymy osobny temat bo jest on dość obszerny i fajnie sobie o tym podyskutować, może będzie nam się zmieniać, co wy na to? Czy za dużo juz tych tematów?
Dziewczyny co do imion może założymy osobny temat bo jest on dość obszerny i fajnie sobie o tym podyskutować, może będzie nam się zmieniać, co wy na to? Czy za dużo juz tych tematów?
No dziewczyny sprawdzalam na stronie szpitala bez tipsow niepomalowane i przyciete (zeby wam sie lepiej zajmowalo malenstwami) doslownie tak napisali
Sylka oj bedzie bolec do wrzesnia porobie potem odpuszcze bo macie racje nigdy nie wiadomo zwlaszcza czy sie dzidek obroci jak powinien
Sylka oj bedzie bolec do wrzesnia porobie potem odpuszcze bo macie racje nigdy nie wiadomo zwlaszcza czy sie dzidek obroci jak powinien
reklama
Sylka87
Fanka BB :)
a i piszecie często o kocykach minky. Ja mam jedną poduszkę ale dzieciaczkom na pewno takie nabędę. I mojej koleżanki mama szyje z tego piękne rzeczy. Nie orientuje się jak to cenowo wygląda ale zobaczcie może cene ma konkurencyjną, szyje różne wzory i różne rzeczy na zamówienie. Ma tylko fanpage na fb https://www.facebook.com/pages/HandMade-With-LoVe-Pruszków/1427166284201610?fref=ts