reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

czyli Anusha pod koniec lata zdejmujemy pazury i cierpimy razem testując jakieś magiczne odżywki :)

ok zakładam temacik o imionach. Ja też szukam inspiracji i podglądam na innych forach a jak mają osobny to jest to duże ułatwienie :)

reklama
Ewel a jak cie wezmą na cc bo coś sie pokomplikuje to bedą zmywać w biegu paznokcie na paznokciach wychodzi zasinienie jak by coś sie z tobą działo jak mam tatuaż na lędźwiach jak mnie znieczulają to zawsze jest przynajmniej jakas rozmowa o nim :) ja mam dwa kolczyki na twarzy ale narazie wyciągnęłam bo mi sie strasznie zaczęły paprać wiec jedno z głowy w uszach przez jakiś czas miałam małe tunele i mi sie znudziły i jak je wyciągałam to mi uszy zarosły na amen
Odnoszę wrażenie ze mam przepuchline w pachwinie mieliście może Wogole jakiś przepuklinę?

Mama290 ale. Dla mnie to żaden problem nie mieć pomalowany paznokci wręcz rozumiem sytuacje a dziwie się gdy np dziewczyna jedzie na poród a bierze ze sob A kosmetyczkę i maluje się tam... Rzęsy podkład itp bez przesady:))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

No to Sylka postanowione :) oj cos czuje ze bedziemy testowac co sie da na te pazury faktycznie :)
Mama290 niestety zadnej przepukliny nie mialam, M mial zerwane wiezadlo w pachwinie masakra ponad rok czasu wyjete z zyciorysu a bol niesamowity...
Mi wszystkie dziurki w uszach pozarastaly tez teraz probuje na sile nosic chociaz po jednym ale mi strasznie ropieja itd...

Ewel oj jak byś zobaczyła jaka czasem jest rewia na porodówkach oczy malują pózniej płaczą ale tez są takie co im wsio i przychodzą z nieogolonymi nogami akurat w tym miejscu to wszytsko jest mało ważne :) fajnie jest sie podmalować i ładnie ubrać ale bez przesady idziemy rodzimy i wracamy do domu najważniejsze zeby sie dziecko urodziło zdrowe i bez problemów reszta jest mało ważna przynajmniej dł mnie teraz jak chodE na usg to mijam jeden oddział gdzie sie leży po cc i właśnie ostatnio babeczka leciała do dziecka na neantologie zgarbiona i w skarpetkach mowię do mojego zeby jej drzwi pootwierał bo u nas są takie ciężkie
Kurde coś mnie tak dziwnie pociągnęło z jednej strony le nie jest to ból ani rozciąganie chyba przepuklina w czwartek idę do położnej to jej to pokaże

Mama no wiadomo dbać o siebie a robić z siebie lalkę w szpitalu to dwie różne rzeczy:) pamiętam jak siostra moja urodziła i na sali dziewczyna codzień walki na włosach miała rano plus make up mega mocny nawet wyjęła lakier do paznokci ale już ja o*******ilam położna ze śmierdzi to na sali
Sylka ja spr to ceny ma normalne nie są konkurencyjne. Bo już mam upatrzonych kilka rzeczy z minky kostkę sensoryczna kocyk i poduszkę z kołderka choć poduszka potem się przyda ale już zamówię w komolecie

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja juz po prenatalnym wszystko super. Dzidiza zdrpowa. Lezy glowa w dol i plecami do brzucha no i lozysko mam na przedniej sciance dlatego klopot z odczowaniem ruchow. Taka uparta ze sie ruszac nie chciala i ciezko bylo ja zbadac . kazal mi zrobic kilka przysiadow i troszke zmieniloa pozycje i wtedy dopiero stwierdzil ze na 99% dziewczynka powiedzial ze na 100% to przy porodzie mi powie. Ja tak bardzo chce dziewczynke ze az sie boje cieszyc, strach ze do nastepnej wizyty siusiak jej wyrosnie :-)

Wczoraj kąpiel porzadna dzisiaj malowanie paznokci a na 15.30 polowkowe . Zobaczymy czy Milena nie zmieniła się w Milana czy tez Dominika.

Ja dziewczyny nie mierze się brzuch juz mam potężny a i pewnie z 6 kg na plusie. Problem polega na tym ze bardzo szybko nabieram wody i okrutnie puchne. Ostatnie upały były dla mnie mordercze.

Co do paznokci to ja mam swoje naturalne bardzo długie ale często muszę skracać bo strasznie szybko mi rosną w szkole wszyscy mówili że mam tipsy... A co do rewii w szpitalu to też różne rzeczy widziałam chociaż większość kobiet rozsądnie podchodzi do tematu szpitala i nie robią z siebie nie wiadomo czego...
A co do imion to M stwierdził że będzie Kubuś ale mi tak średnio się podoba...

reklama
SYLKA87 prosze cie wyslij mi raz jeszcze link o przepisach i o imionach bo dodalam w tel i teraz mi zniklo z subskrypcji :-(

Do góry