reklama
M
mama290
Gość
Ewel a jak cie wezmą na cc bo coś sie pokomplikuje to bedą zmywać w biegu paznokcie na paznokciach wychodzi zasinienie jak by coś sie z tobą działo jak mam tatuaż na lędźwiach jak mnie znieczulają to zawsze jest przynajmniej jakas rozmowa o nim ja mam dwa kolczyki na twarzy ale narazie wyciągnęłam bo mi sie strasznie zaczęły paprać wiec jedno z głowy w uszach przez jakiś czas miałam małe tunele i mi sie znudziły i jak je wyciągałam to mi uszy zarosły na amen
Odnoszę wrażenie ze mam przepuchline w pachwinie mieliście może Wogole jakiś przepuklinę?
Odnoszę wrażenie ze mam przepuchline w pachwinie mieliście może Wogole jakiś przepuklinę?
Mama290 ale. Dla mnie to żaden problem nie mieć pomalowany paznokci wręcz rozumiem sytuacje a dziwie się gdy np dziewczyna jedzie na poród a bierze ze sob A kosmetyczkę i maluje się tam... Rzęsy podkład itp bez przesady)
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
No to Sylka postanowione oj cos czuje ze bedziemy testowac co sie da na te pazury faktycznie
Mama290 niestety zadnej przepukliny nie mialam, M mial zerwane wiezadlo w pachwinie masakra ponad rok czasu wyjete z zyciorysu a bol niesamowity...
Mi wszystkie dziurki w uszach pozarastaly tez teraz probuje na sile nosic chociaz po jednym ale mi strasznie ropieja itd...
Mama290 niestety zadnej przepukliny nie mialam, M mial zerwane wiezadlo w pachwinie masakra ponad rok czasu wyjete z zyciorysu a bol niesamowity...
Mi wszystkie dziurki w uszach pozarastaly tez teraz probuje na sile nosic chociaz po jednym ale mi strasznie ropieja itd...
M
mama290
Gość
Ewel oj jak byś zobaczyła jaka czasem jest rewia na porodówkach oczy malują pózniej płaczą ale tez są takie co im wsio i przychodzą z nieogolonymi nogami akurat w tym miejscu to wszytsko jest mało ważne fajnie jest sie podmalować i ładnie ubrać ale bez przesady idziemy rodzimy i wracamy do domu najważniejsze zeby sie dziecko urodziło zdrowe i bez problemów reszta jest mało ważna przynajmniej dł mnie teraz jak chodE na usg to mijam jeden oddział gdzie sie leży po cc i właśnie ostatnio babeczka leciała do dziecka na neantologie zgarbiona i w skarpetkach mowię do mojego zeby jej drzwi pootwierał bo u nas są takie ciężkie
Kurde coś mnie tak dziwnie pociągnęło z jednej strony le nie jest to ból ani rozciąganie chyba przepuklina w czwartek idę do położnej to jej to pokaże
Kurde coś mnie tak dziwnie pociągnęło z jednej strony le nie jest to ból ani rozciąganie chyba przepuklina w czwartek idę do położnej to jej to pokaże
Mama no wiadomo dbać o siebie a robić z siebie lalkę w szpitalu to dwie różne rzeczy pamiętam jak siostra moja urodziła i na sali dziewczyna codzień walki na włosach miała rano plus make up mega mocny nawet wyjęła lakier do paznokci ale już ja o*******ilam położna ze śmierdzi to na sali
Sylka ja spr to ceny ma normalne nie są konkurencyjne. Bo już mam upatrzonych kilka rzeczy z minky kostkę sensoryczna kocyk i poduszkę z kołderka choć poduszka potem się przyda ale już zamówię w komolecie
Sylka ja spr to ceny ma normalne nie są konkurencyjne. Bo już mam upatrzonych kilka rzeczy z minky kostkę sensoryczna kocyk i poduszkę z kołderka choć poduszka potem się przyda ale już zamówię w komolecie
Ja juz po prenatalnym wszystko super. Dzidiza zdrpowa. Lezy glowa w dol i plecami do brzucha no i lozysko mam na przedniej sciance dlatego klopot z odczowaniem ruchow. Taka uparta ze sie ruszac nie chciala i ciezko bylo ja zbadac . kazal mi zrobic kilka przysiadow i troszke zmieniloa pozycje i wtedy dopiero stwierdzil ze na 99% dziewczynka powiedzial ze na 100% to przy porodzie mi powie. Ja tak bardzo chce dziewczynke ze az sie boje cieszyc, strach ze do nastepnej wizyty siusiak jej wyrosnie :-)
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Wczoraj kąpiel porzadna dzisiaj malowanie paznokci a na 15.30 polowkowe . Zobaczymy czy Milena nie zmieniła się w Milana czy tez Dominika.
Ja dziewczyny nie mierze się brzuch juz mam potężny a i pewnie z 6 kg na plusie. Problem polega na tym ze bardzo szybko nabieram wody i okrutnie puchne. Ostatnie upały były dla mnie mordercze.
Ja dziewczyny nie mierze się brzuch juz mam potężny a i pewnie z 6 kg na plusie. Problem polega na tym ze bardzo szybko nabieram wody i okrutnie puchne. Ostatnie upały były dla mnie mordercze.
Katarzyna92
Fanka BB :)
Co do paznokci to ja mam swoje naturalne bardzo długie ale często muszę skracać bo strasznie szybko mi rosną w szkole wszyscy mówili że mam tipsy... A co do rewii w szpitalu to też różne rzeczy widziałam chociaż większość kobiet rozsądnie podchodzi do tematu szpitala i nie robią z siebie nie wiadomo czego...
A co do imion to M stwierdził że będzie Kubuś ale mi tak średnio się podoba...
A co do imion to M stwierdził że będzie Kubuś ale mi tak średnio się podoba...
reklama