ja wymiotuję od 12 tygodnia. a od jakiś 3 wymiotuję po każdym posiłku. to nie przez hormony tylko przez położenie żołądka. jest zaraz pod mostkiem i coś go tam nieźle gniecie. ja pewnie będę do końca wymiotować. a mam już serdecznie dość
reklama
ona_13
Fanka BB :)
Jak mnie w szpitalu ważyła polozna to.szkoda słów, w butach, kurtce z.telefonem i kluczami i mówi spoko odejmnie to bo chciałam ściągnąć a widzialm ile waga pokazała a ile zapisała, odejmując nic. Oni się tu waga nie przejmują wogole. Znajoma chciała się zwarzyc na wizycie to jej powiedziała że ma się nie przejmować waga hehe masakra
ona_13
Tu w uk niewiem jak jest w Polsce jak.kobieta w ciąży wymiotuje do 6 miesiąca to.jej potem.niby jakoś zastrzyk podają.
Kinia oszukujesz bo miałaś iść na zwolnienie a nie pracować krócej ) z ZUS em jest cyrk coraz większy ja mam koleżankę który był zatrudniona 6msc i na L4 kasę wstrzymało bo uznali ze umowa fikcyjna może być o musiała przedstawiać dowody pracy ona jak i pracodawca odpowiadać na XX pytań itp wypłacilili jej po 4msc ale stresu się nasadka w ciąży
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
M
mama290
Gość
U mojej położnej waga pokazuje mniej ale śmiać mi sie chciało bo jak miałam usg to tez mnie zważyli i pózniej miałam położna i nie miała skalibrowanym wagi i pokazało z jakieś 5 kg więcej śmiał sie ze aż tyle to chyba nie przytyłam przez pół dnia [emoji3] dla mnie najważniejsza waga będzie przed cc zeby wiedziliście w razie w ile podać znieczulenia
Sylka jak będziesz miec cc to paznokcie musisz miec bez niczego u nóg tez u mńie na oddziale mieliśmy zestaw rożnych zmywaczy zeby w razie co zmywać pazńokcie babeczka jak było pilne cc
Ja sie w ciąży ostaniej nawymiotowLam sporo praktycznie przez cały jej czas i miałam tabletki jeszcze po poronieniu z 3 tyg wymiotowałam bo tak długo mnie trzymało teraz miałam taki okres ze mnie mulilo wieczorami i zaczęłam brać witaminy z imbirem i jak narazie mam spokoj
Sylka jak będziesz miec cc to paznokcie musisz miec bez niczego u nóg tez u mńie na oddziale mieliśmy zestaw rożnych zmywaczy zeby w razie co zmywać pazńokcie babeczka jak było pilne cc
Ja sie w ciąży ostaniej nawymiotowLam sporo praktycznie przez cały jej czas i miałam tabletki jeszcze po poronieniu z 3 tyg wymiotowałam bo tak długo mnie trzymało teraz miałam taki okres ze mnie mulilo wieczorami i zaczęłam brać witaminy z imbirem i jak narazie mam spokoj
ona_13
Ja chyba ogólnie zrezygnuje z.hybryda pod koniec bo tego nie domyja tak szybko hehe a różnie w życiu bywa
Ej a mnie przed cc nie wazyli i ja tez nie mowilam mialam do kregoslupa. Najchetniej to juz bym sie nie wazyla bo mnie to tylko w mega stres wprowadza ja szybko tyje ale tez szybko chudne po ciazy chyba dlatego ze ja tak bardzo wode zbieram i po porodzie sama znika dosyc szybko.
Katarzyna92
Mnie też nie ważyli przed cc ale z tego co kojarzę to pytali o wagę...
reklama