reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

ja wymiotuję od 12 tygodnia. a od jakiś 3 wymiotuję po każdym posiłku. to nie przez hormony tylko przez położenie żołądka. jest zaraz pod mostkiem i coś go tam nieźle gniecie. ja pewnie będę do końca wymiotować. a mam już serdecznie dość

reklama
Jak mnie w szpitalu ważyła polozna to.szkoda słów, w butach, kurtce z.telefonem i kluczami i mówi spoko odejmnie to bo chciałam ściągnąć a widzialm ile waga pokazała a ile zapisała, odejmując nic. Oni się tu waga nie przejmują wogole. Znajoma chciała się zwarzyc na wizycie to jej powiedziała że ma się nie przejmować waga hehe masakra

Kinia oszukujesz bo miałaś iść na zwolnienie a nie pracować krócej :)) z ZUS em jest cyrk coraz większy ja mam koleżankę który był zatrudniona 6msc i na L4 kasę wstrzymało bo uznali ze umowa fikcyjna może być o musiała przedstawiać dowody pracy ona jak i pracodawca odpowiadać na XX pytań itp wypłacilili jej po 4msc ale stresu się nasadka w ciąży

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

U mojej położnej waga pokazuje mniej ale śmiać mi sie chciało bo jak miałam usg to tez mnie zważyli i pózniej miałam położna i nie miała skalibrowanym wagi i pokazało z jakieś 5 kg więcej śmiał sie ze aż tyle to chyba nie przytyłam przez pół dnia [emoji3] dla mnie najważniejsza waga będzie przed cc zeby wiedziliście w razie w ile podać znieczulenia
Sylka jak będziesz miec cc to paznokcie musisz miec bez niczego u nóg tez u mńie na oddziale mieliśmy zestaw rożnych zmywaczy zeby w razie co zmywać pazńokcie babeczka jak było pilne cc
Ja sie w ciąży ostaniej nawymiotowLam sporo praktycznie przez cały jej czas i miałam tabletki jeszcze po poronieniu z 3 tyg wymiotowałam bo tak długo mnie trzymało teraz miałam taki okres ze mnie mulilo wieczorami i zaczęłam brać witaminy z imbirem i jak narazie mam spokoj

ja mam okropne jazdy. jak zjem za mało to z głodu mnie muli a jak za dużo to wiadomo bo ciężko na żołądku. ogólnie cały dzień mnie muli i tak 3 razu dziennie sobie rzygnę :-(

Ej a mnie przed cc nie wazyli i ja tez nie mowilam mialam do kregoslupa. Najchetniej to juz bym sie nie wazyla bo mnie to tylko w mega stres wprowadza ja szybko tyje ale tez szybko chudne po ciazy chyba dlatego ze ja tak bardzo wode zbieram i po porodzie sama znika dosyc szybko.

reklama
Do góry