Wiem dziewczyny ja kontroli tez sie nie boje pod wzgledem formalnym. Ale oni robia wszystko by nie wypłacić. Znajoma juz 6 miesiąc bez pieniedzy i czeka na rozprawe a tez byla uczciwa nie to ze zalozyla firme fikcje w ciazy. Jest tez niestety szansa ze wejdzie w październiku ale malo realna. Ja odpuscilam wybralam wrobla w garści i mimo że bede ubolewac jak okaże sie ze mialam szanse to i tak mam nadzieje i trzymam kciuki ze wam sie uda bez nerwow. Zus to chora instytucja :/ Jak tam dzionek? U mnie spokojnie, bylam zrobic sobie manicure i wracam gotowac obiad apropo ktoraj z was robi zele lub hybryde bo ja tak i ciezko mi sie rozstać i w sumie nie wiemm kiedy bo do porodu na pewno bez koloru trzeba byc na paznokciach...
jaw sumie nie mam nic do stracenia, bo do października mam ulgę (2 lata pierwszej działalości) a na uldze to jakieś grosze śmieszne mi się należą, więci tak będą mi musieli zapłacić więcej, nawet jak ustrawa przejdzie. no a to przetrzymywanie z kasą jest chore, jakbyśmy my im wisieli kasę za pół roku to już by nam sute odsetki nałożyli, a w drugą stronę to jakoś nie działa. takie państwo. może duda nie podpisze, w koncu tacy są "prorodzinni".