reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Wiem dziewczyny ja kontroli tez sie nie boje pod wzgledem formalnym. Ale oni robia wszystko by nie wypłacić. Znajoma juz 6 miesiąc bez pieniedzy i czeka na rozprawe a tez byla uczciwa nie to ze zalozyla firme fikcje w ciazy. Jest tez niestety szansa ze wejdzie w październiku ale malo realna. Ja odpuscilam wybralam wrobla w garści i mimo że bede ubolewac jak okaże sie ze mialam szanse to i tak mam nadzieje i trzymam kciuki ze wam sie uda bez nerwow. Zus to chora instytucja :/ Jak tam dzionek? U mnie spokojnie, bylam zrobic sobie manicure i wracam gotowac obiad :) apropo ktoraj z was robi zele lub hybryde bo ja tak i ciezko mi sie rozstać i w sumie nie wiemm kiedy bo do porodu na pewno bez koloru trzeba byc na paznokciach...

jaw sumie nie mam nic do stracenia, bo do października mam ulgę (2 lata pierwszej działalości) a na uldze to jakieś grosze śmieszne mi się należą, więci tak będą mi musieli zapłacić więcej, nawet jak ustrawa przejdzie. no a to przetrzymywanie z kasą jest chore, jakbyśmy my im wisieli kasę za pół roku to już by nam sute odsetki nałożyli, a w drugą stronę to jakoś nie działa. takie państwo. może duda nie podpisze, w koncu tacy są "prorodzinni".

reklama
Mialam isc na l4 ake jesli bede miala skrocona prace z 9 na 6 godz to powinnam dac rade a pieniazki sie przydadza... wyniku z moczu wyszly ok juz nie mam zadnej bakterii wiec jest ok ... dzidzie zobacze dopiero 16 lipca ehhh oby ten czas szybko zlecial....

Zaczelam czuc chyba dzidzie takie przelewanie w brzuchu :-)

Dobry anestezjolog powinien zważyć przed kaZda operacja zeby w raZie czego wiedzieć czy podać więcej czy mniej znieczulenia ale czasem sie tylko pytają a jak na szybko robią to na oko albo dają profilaktycznie więcej
Z pazurkami to radzę sie na końcówkę wstrzymać od robienia bo pózniej zawsze jest problem warto tez przed pójściem do szpitala powyjmowac kolczyki bo w razie czego trzeba do pilnego cc wszystko wyjac

Ja zdjelam paznokcie juz przynajmniej mi troche odzyja :-). .. przy corce dostalam znieczulenie w kregoslup sle mnie nie wazyli byc moze dlatego ze rodzilam normalnie i co 2 h mialam podawana dawke znieczulenia ...

Moj maluszek rusza sie bardzo czesto i mocno juz go czuje buszuje tam ladnie. Wczesniej to byly lekkie musniecia teraz wyrazne ruchy. Jutro mam wizyte okropnie sie stresuje oby bylo wszystko dobrze. I moze dopisze nam szczescie i dowiemy sie czy mieszka wemnie Wiktor czy Weronika :D

reklama
A mi się pomylilo myslalam ze wizyta jutro a dostałam smsa ze to pojutrze. Kurcze niby jeden dzien tylko ale to cala wieczność :) Co do paznokci to musze zdjac zele i troche odbudowac swoje ale moze jeszcze w wakacje ponosze. Tak sie przyzwyczailam ze ciezko sie rozstać.

Do góry