reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Bez sensu zaczęlysmy ten temat :/ osobiscie nie znam ani jednej osoby ktora by stracila dziecko w tym okresie. A w pierwszym trymestrze całą mase. Wiec trzymajmy die tego ze to bardzo malo prawdopobne i nigdzie juz nie zagladajmy a jak juz ktos bardzo chce to sie tym nie dzielmy.

reklama
No moge i powiem ci ze w mojej pracy to sie nikt nie liczy z tym ze ja jestem w ciazy a wrecz przeciwnie chca zebym jeszcze w sobote przyszla. .

Sylka87 popieram. Lepiej nie czytać bo się tu dołujemy.Ja niedawno weszłam i nadrabiam wpisy z dwóch dni a tu takie smutasy. :-( Może jak któraś gdzieś tam zaglada na inne fora to niech faktycznie takie przykre informacje zatrzyma dla siebiebo sie tu nawzajem nerwicy nabawimy.

Oh Malaja zle mnie odebralas noe chodzilo mi o to ze nie kochaly tylko ze ja mam kolezanke co palila papierosy i potem od 21 tyg lerzala przez to w szpitalu bo mogla by nie donosic ...

Sylka bo to tak naprawdę jest mało prawdopodobne tylko ten październik jakoś pechowy.
Masz pewnie rację, że lepiej o tym nie pisać, ale wiele mam pisze bo potrzebuje tego, potrzebuje napisać o swoich obawach, otrzymac wsparcie czy uspokojenie.
Pamiętasz jak w pierwszych tygodniach każdego dnia pisałyśmy o utratach ciąż? Teraz rzadziej się o tym pisze bo szansa na donoszenie zdrowego dziecka jest już u nas ogromna i tego się trzeba trzymać.

Dziewczyny a wy macie w planie kupic kolderke taka z wypelnieniem? Bo chyba to na początki jednak za duze dla dzidzi jak myslicie? Chyba lepszy kocyk albo spiworek do spania

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
U mnie u polskiego giną wieczna kolejka bo dziewczyny chodzą właśnie po zwolnienia ogólnie to ciezko dostać od gp ale mozna pomęczyć i łachy nie robią ze dają ja kiedyś koleżance pomagałam wypisać papiery i tam było dokładnie opisane prawa kobiet w ciąży żadnych nadgodzin nocek ciężar Max do 8 kg jak byłam w ciąży to nie miałam prawa nawet przenieść aparatu do ktg ale nie każda firma jest ok pod kontem ciężarnych tak jak wszędzie ja czytam głupoty w necie ale nie biore do siebie ciezko było by mi wszystko unieść mam najgorszy stres do 24 tyg a pózniej to juz oddycham z ulga
Ewel ja mam kocyki grubsze moje dziecia w śpiworkach nie chciały spać od maleńkości

Do góry