reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Wiecie co moze to glupie ale tez czasami na forach sa osoby ktore udaja kogos kim nie sa.. Tworza jakies historie itp nie wiemy na 100% czy wszystkie te sytuacje dzieja sie naprawde ja tak sobie to tlumacze bp wtedy mi lzej....

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Miałam dobry humor aż do teraz, po tym co piszecie odechciało mi się wszystkiego :-( Ja mam zrobić posiew bo w cytologii wyszły bakterie i strasznie się teraz martwię, kompletnie nic mi nie dolega, więc gdyby nie wynik nawet bym nie wiedziała, że coś jest nie tak, ale moja pani dr nie panikowała a z wynikiem kazała mi przyjść na lipcową wizytę dopiero :eek:

Dobra dziewczyny takie przypadki zdarzaja sie bardzo rzadko.... Jak i co to my tego nie wiemy do konca.
Lepiej pomyslcie ze zaraz zleci lato i bedziemy mialy wszystkie dzieciatka na raczkach;-))
Ciekawe ktora pierwsza he

A jak to pekl od czego? A wada serca przeciez serce sprawdzaja co scan?

Kinia najczęściej pęcherz pęka od infekcji bakteryjnej. Czasami po amniopunkcji.
A wady serca nie wykryje usg w 12 tc ciąży. Dopiero na połówkowym dobrze widać pracę serca, a i tak wielu lekarzy nie potrafi rozpoznawać. Jeżeli są dzieci ze wskazaniami do szczegółowych badań to poleca się specjalistów z uprawnieniami do echa serca. Nie każdy lekarz ginekolog to potrafi. Dlatego rodzi się tak wiele dzieci z nierozpoznanymi wadami serca.

Ja az sie poplakalam maz sie namnie wydarl ze sie przemeczam ze pracuje po 9 godz dziennie ze jestem w stresie ze gonie z mala do szkoly i wogole nie odpoczywam kazal mi isc na chorobowe ehhh. ... wy dziewczyny wszystkie raczej bedziecie wczesniej niz ja bo ja mam termin na 4.12 dopiero. .m

Moja koleżanka urodziła córkę 5 lat temu z nierozpoznaną wada serduszka.Wadę odkryli jak dziecko miało 2 lata i odrazu na stół operacyjny. Mała rozwija się super i jest zdrowa. :-) Chodza na kontrole i jest ok. Ale stresu mieli co nie miara.

reklama
Kinia moze idz na zwolnienie jak mozesz? Chyba ze lekarz Ci nie proponowal bo moja doktorka np pow ze ona uwaza ze w tych czasach kobieta nie powinna chodzic do pracy bo rzadko sie ktos liczy z tym ze jest w ciazy i musi w niej robic tyle co zawsze a ze kiedys to tak.nie bylo ze ile sie dalo rade to sie zrobilo

Do góry