reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ewel ja mojej corce kupilam spieworek ale plakala noe chciala w nim spac bo chyba bylo jej ciasno wiec kupilam kocyk bo koldra to ciezka chyba ... ale kiedys ktoras z dziewczyn pokazywala kolderki z mutsy ( tak sie chyba ta firma nazywa ) i taka kolderko kocyk chcialabym teraz kupic dzidzi ..

reklama
Ewel ja córce kupiłam kołdrę teraz przez zimą. Miała skończone dwa lata. Nie mam więc zamiaru kupować dziecku. Raczej będę używała śpiworka na noc, a na dzień kocyka.

Mama ja w pierwszej ciąży też po 24 tc bardzo się uspokoiłam.

Ostatnia edycja:
Mama290 odnisnie tych praw w ciazy to po pierwsze mieli mi placic normalnie za chorobowe a oni nie chce mi placic nic za wyjatkiem tych 80.00 z government do tego ja powinnam pracowac co 8 sobote ale ja nie mam sil w piatek po pracy bylam tak zmeczona ze omalo nie zemdlalam w domu ze zmeczenia bo tak mi bylo slabo i krecilo mi sie w glowie az mialam ciemno przed oczami ..m

Ja chce kupic taka posciel ala kocyk z minky widzialam na allegro ;-) mysle ze bedzie ok

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Maja wlasnie cieplejsze kocyk ala kolderki i kocyki ciensze kupie jedno i drugie bedzie do wozka tez;-)

reklama
Bardzo dobra decyzja szczegolnie ze nie czujesz sie dobrze i sie przemeczasz. Ja i tak Cie podziwiam ze tak dlugo wytrzymalas. Maz ma racje;-)

Do góry