reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ja zawsze bylam zakupoholiczka. W ciazy nienawidze centrum handlowych i zakupow. Zresztą tez nie wiem co kupic normalne ciuchy nie a ciazowe hmm nie mam wyobrazni jak bardzo urosne. Męczą mnie zakupy chodzę i nie wiem czego szukam wiec dalam sobie spokoj. Na pewno musze kupic koszule nocną albo dwie nie wiem bo nie mam ani jednej. Ale to temat na przyszłość. Mam nadzieje dopiero na listopad :)

reklama
Ja zawsze bylam zakupoholiczka. W ciazy nienawidze centrum handlowych i zakupow. Zresztą tez nie wiem co kupic normalne ciuchy nie a ciazowe hmm nie mam wyobrazni jak bardzo urosne. Męczą mnie zakupy chodzę i nie wiem czego szukam wiec dalam sobie spokoj. Na pewno musze kupic koszule nocną albo dwie nie wiem bo nie mam ani jednej. Ale to temat na przyszłość. Mam nadzieje dopiero na listopad :)
u nas jest taki jakis market, textilmarket czy co, mieli promocje na koszule do karmienia, to łapnełam 2 szt i od razu szlafrok i juz lezy na dnie szafy ;-)

Wstaje juz mi troche lepiej... ja wczoraj pokaza mojemu mezowi ten stokke xplory v4 i troche go cena przerazila mowi ze musi zobaczyc na zywo hahaha :-)

Nam sie udalo kupic malo uzywanego xplory v4 za 3200 za gondole i spacerowke i jeszcze na gwarancji ponad rok wiec jestem mega zadowolona bo za tyle chodzavuzywane starsze modele. Musze tylko fotelik dokupic

Ja w ciazy ani nie myje podlog ani nie odkurzam maz mi nie pozwala i sam to robi :-). ...

Ona a ty do kiedy masz zamiar pracowac ..?

Ja cały dzien na polu mokotowskim pod drzewkiem. Super przyjemnie. I poki co mnie nie boli. A ten bol czy cos pipki tez mam więc pewnie normalka :). Ja jak woda bedzie ciepla planuje sie kąpać w morzu. Morze akurat jest dosc czyste o ile to nie zatoka. Na basem tez w koncu musze zaczac chodzic bo moj kregoslup padnie. Lactovaginal profilaktycznie i bedzie ok. Chyba ze ktos cierpi na czeste nawroty to wtedy grzybkow to wtedy lepiej chuchac na zimne. Ale mi sie spać chce od tego dotlenienia się:)

Ja w morzu kapieli nie planuje. Mimo wszystko boje sie infekcji. Wejde gora do kolan sie ochlapac.

A o jakim bolu pipki mowicie? bo umknelo mi.. Mnie praktycznie od poczatku co jakis czas cos zakuje. Tak dosc nisko i delikatnie i bylam wystraszona ze moze szyjka sie skraca ale lekarz powiedzial ze z szyjka jest ok i wszystko inne tez wiec sraram sie nie przejmowac

Ostatnia edycja:
Mi puki co sie ten wozek najbardziej podoba bugaboo cameleon jest stanowczo zaniski ... jak narazie tylko patrze czytam a kupowac bede dopiero w pazdzierniku listopadzie tak samo jak reszte rzeczy ....

Bugabuu jest fajny i bardzo lekki ale niestety dla mnie za niski. Ja mam 177 wzrostu a maz 187 wiec musimy miec wysoki wozek. Jednak czasem wozkiem beda jezdziec tez np babcie ktore sa niskie wtedy moga sobie opuscic i raczke i gondole/siedzisko wiec pod tym wzgledem plus dla stokke za ta regulacje

Ja mam juz duzy brzuch choc na wadze tylko +4 (to o 4 kg mniej niz w poprzedniej ciazy) i smigam w ciazowych rybaczkach, sukienkach. W niektore luzniejsze bluzki z czasow przed ciaza jeszcze sie mieszcze ale to pewnie kwestia kilku tygodni.
Na wozek bede polowac od lipca-sierpnia, ogladam sobie tylko i poki co mutsy mi sie nawet podobaja. Ale zamiast wozka kupilsm dzis kilka bodziakow z dlugimi rekawkami :)

reklama
Ja kupilam tylko ciazowe spodnie do pracy bo jak siedze to niechce zeby mnie gniotlo w brzuszek i rybaczki a tak to mam maxi sukienki spodnice i dresy przed ciaza schudla to teraz stare ubrania sa ok :-)

Do góry