reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Nad morzem w sumie rzadko sa mega upaly bo tam zawsze jednak wieje. Ja zaluje ze do wody nie wejde jedynie do kolan;-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Czemu nie?

Ja też się wybieram nad morze. I też nie wejdę do wody, ale głównie dlatego, że nie mogę patrzeć na siebie w stroju kąpielowym ;)
Zresztą na basen chodzę często, ale do morze wchodzić nie lubię (nie tylko polskiego)

reklama
Ja sie boje ze zlape jakiegos grzyba albo infekcje wole nie ryzykowac malo to ludzi tam sika... ;-)

Kasia kapalas sie?
Ja dzis nie zrobilam wiele obiad ugotowalam 2 prania,zmienilam posciel i umylam podgloge na balkonie i padam....mecze sie okropnie jeszcze ten upal

Ewel to i tak nie mało. Ja w ciąży tylko raz myłam podłogę. Mąż myje. Zresztą zwykle to on myje, a teraz to ja się za to nie chwytam.
Ale też posprzątałam całe mieszkanie, byłam na dwugodzinnym spacerze z córką i kupiłam sobie obrus :)
A potem obie spałyśmy dłuuugo

Moj maz dzis cale mieszkanie sprzatal i podloge tez umyl on ja tylko na balkonie bo tam lubie po swojemu ;-))

Teoretycznie nie bo wchodziłam do wody po kolana ale M nie był by sobą jak by mnie nie zmoczył twierdzi że jak wszędzie będę widziała że szkodzi dziecku to coś zaszkodzi ale oczywiście założyłam tylko dół od stroju a tak to mam taką przewiewną bluzkę na ramiączkach za tyłek więc ją ubrałam:) Nie odważyła bym się jej ściągnąć jak to niektóre babki sobie chodziły z brzuchem na wierzchu

Chyba goraco bardzo tez w Krakowie dzis pewnie jak u nas 30 st.
Reszta pewnie dzis odpoczywa albo sprzata czy gotuje he

kinia ja wlasnie wczoraj wieczorem mailam dziwny klujacy , rozpierajacy bol w pochwie i mam tak co jakis czas. a czasem klucie w prawym dolnym rogu brzucha . stokke xplory v4 ma fajna cene wlasnie . ale wozeczek ladny :)

No cena..to minus tego wozka;-)
Ona idealnie napisalas i takie samo odczucia ja mialam dobrze to ujelas;-)

reklama
Ja cały dzien na polu mokotowskim pod drzewkiem. Super przyjemnie. I poki co mnie nie boli. A ten bol czy cos pipki tez mam więc pewnie normalka :). Ja jak woda bedzie ciepla planuje sie kąpać w morzu. Morze akurat jest dosc czyste o ile to nie zatoka. Na basem tez w koncu musze zaczac chodzic bo moj kregoslup padnie. Lactovaginal profilaktycznie i bedzie ok. Chyba ze ktos cierpi na czeste nawroty to wtedy grzybkow to wtedy lepiej chuchac na zimne. Ale mi sie spać chce od tego dotlenienia się:)

Do góry