reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Kinia ja od 8 tyg czuje takie rozpieranie w pochwie ale nie codzien tak co kilka dni ale to objaw ciazy wg lekarza

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Kasz tak on jest świetny bardzo wygodny dla mamy i dziecka tez mysle o nim tylko mojemu mezowi sie nie podoba mowi ze kosmicznie wyglada;-)

Moj tez tak mowil ze jest kosmiczny ale jak zobaczyl go na zywo to troche zmienik zdanie i jeszcze pokazalam mu filmik jak pani gadzet o nim opowiada to wymiekl bo lubi takie "porzadane gadzety"hehe

Moj widzial.na zywo ale go nie zachwycil;-) jemu sie podoba concord zobaczymy jaki kupimy moze riko nano tez mi sie pdoba ciezka decyzja;-)

Kasia ale Ci dobrze;-) ja dzis moze cos ogarne w domku jakis obiadek trzeba zrobic potem spacer moze. Czekam.tak na wyjazd nad morze bede wtedy w 23 tyg mam nadzieje ze dam rade jechac;-))

Ja tez jade nad morze 22/23 tydz mam nadzieje nie bedzie jakis mega upalow...

Nad morzem w sumie rzadko sa mega upaly bo tam zawsze jednak wieje. Ja zaluje ze do wody nie wejde jedynie do kolan;-)

Wstaje juz mi troche lepiej... ja wczoraj pokaza mojemu mezowi ten stokke xplory v4 i troche go cena przerazila mowi ze musi zobaczyc na zywo hahaha :-)

Ja już w domku trochę się pokąpałam twarz i nogi co nieco opaliłam ale szczerze wam powiem jestem mega zmęczona jeszcze jak zawsze po wyprawie nad wodę pytanie czy nie będzie zapalenia pęcherza:(

reklama
Kasia kapalas sie?
Ja dzis nie zrobilam wiele obiad ugotowalam 2 prania,zmienilam posciel i umylam podgloge na balkonie i padam....mecze sie okropnie jeszcze ten upal

Do góry