reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Ja juz. Raz zapłaciłam karę 150 ja i drugie moj za dwoje dzieci bo sie nazbierało w ciagu roku i dwa dni wZielam wolne bo musiałam załatwić paszporty tak sie zaparłem ze wylądowałam w sadzie kwota sie nie zmieniła jeszcze mnie wprowadzili w błąd i omalo nie miałam doczynienia z komornikiem teraz za każdym razem idę do lekarza i przynoszę jakiś papierek receptę czy coś dosyć mam szarpania moj syn juz chodzi do secondary i miał złamana rękę to tez kręcili nosem ale narobili tak ze to przez nich miał rękę w gipsie to postraszylam ich sadem to pózniej wychodził ze szkoły 10 minut przed wszystkimi i mógł korzystać z windy miał składa rękę chirurgicznie i do końca życia juz nie bedZie w pełni sprawna

reklama
Kurcze wspoloczuje tak mi przykro mam nadzieje ze mu to nieprzeszkadza w codziennych czynnosciach... ja za kazdym razem mam zaswiadczenie od lekarza ale dla tych matolow to i tak malo. ... mimo ze moja corka opuscila 4 tyg i tak jest jedna z najlepszych uczennic w klasie jednak to tez nie wystarczq

Boli go na zmianę pogody i musi uważać bo niestety kość nie zrośnie sie całkowicie grali w piłkę i dostał centralnie w nadgarstek a oni go 3 godziny na temblaku trzymali moj go przywiózł to był blady jak ścian a kolejne 6 godzin na pogotowiu i kaDy nie wierzył ze mozna tak rękę złamać odrazu na stół i po tygodniu i tak kości sie zsunęły a nie mozna było drutów dwa razy łamali i składali taka zrobiłam awanturę w szkole ze myślałam ze ich tam rozniósł w drobny mak jakby odrazu go przysłali do domu to by była szansa na lepsze złożenie tej ręki musi uważać na pe piłkarzem juz nie będzie w sumie to chyba z 4 miesiące w gipsie chodził z czego polowe to w domu spędził bo nie mógł ruszać sie ani nic

Hej dziewczynki;-)
Jak samopoczucia? Jakie plany na dzis? Ja budze sie wczesnie okolo 6.30 i po spaniu.
Sylka jak sie masz?
Pije dzis kawke i zapraszam dziewczyny pijace;-) uploadfromtaptalk1434174082693.jpg

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1434174082693.jpg
    uploadfromtaptalk1434174082693.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 44
Hejo ja też ostatnio jakoś długo spać nie mogę po 7 ja już wyspana jestem...
Ja dziś zamierzam się byczyć nad wodą tylko czekam aż M wstanie pakuje manatki i idziemy z tego nagrzanego mieszkania u nas niby dziś 34 stopnie zapowiadali...

Kasia ale Ci dobrze;-) ja dzis moze cos ogarne w domku jakis obiadek trzeba zrobic potem spacer moze. Czekam.tak na wyjazd nad morze bede wtedy w 23 tyg mam nadzieje ze dam rade jechac;-))

Dasz rade na pewno moja koleżanka 2 lata temu też jesienią rodziła to cały lipiec z M siedziała nad morzem i nie narzekała wręcz mówiła że było super ale wiadomo każdy wszystko przechodzi inaczej:)
Ja M obiecałam w środę więc muszę z nim iść bo on strasznie lubi pływać a ja sobie gdzieś w cieniu posiedzę może chociaż nogi opalę:)

Ester jak to opisujesz to mi bardziej na pecherz wyglada. Jestesmy w ciazy i nalezy nam sie zrozumienie ze panikujemy wiec idz do lekarza. Moze musisz dostac cos na siuski zbada cie i bedziesz wiedziala

Tez moga byc takie klucia od pęcherza fakt Claudia ma.racje badanie moczu na pewno warto zrobic jesli nie bylo robione np kilka dni temu.
Ja tez tak sie opalam he nogo wystawiam mowoe do meza ze nad morzem namiot na kijkach zrobie nad brzuchem zeby rece o buzie opailic ;-)))

reklama
Mama usmialam sie z tymi duchami:) do mojej mamy kiedyś zadzwonili jak mój brat byl na obozie. Dzwonia o 24 mama zaspana odpiera a oni Pani M. Stalo sie cos strasznego.... moja matka prawie zawal. A okazalo sie ze chłopcy wymkneli sie zbili jakas latarnie ale juz sa w pokojach i śpią. Myslalam ze matka ich po zabija. Myślała ze cos sie stalo. Opierdxielila ich jak pilnuja i czemu z taką glupota dzwonia o polnocy a nie mogli jutro. Taka byla roztrzesiona... eh A tak w ogole to dzień dobry:) ja dzis z przyjaciolkami na jakies plotki idę do parku na kocyk. W cien oczywiscie bo gorac będzie straszny. Moj mąż jest szalony wlasnie pojechal latac po lasach w mundurze i strzelać do ludzi ( bawi sie w asg cos jak paintball ale na kulki) w ta pogode od 9-16 na bank ugotuje sobie jajka na twardo. Masakra. A ja dzis w zdecydowanie lepszym humorze. Jade na nospie wiec nic mnie nie boli. Magnez tez wzielam. Mam nadzieje ze nie będę musiala nospy cala ciaze bo czytalam ze noworodki maja pozniej od niej zwiodczenie mięśni czy jakos tak :/ slyszalyscie o tym? A ciekawa jestem jak tam Ester uporala sie z bólem.

Do góry