reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Nie mam pojęcia czy to kolka czy jaki diabeł. Nie ciągnie wcale tylko takie mocne kłucie zaraz nad linią majtek. Po bokach nie boli. A zaczęło się od uczucia jakby miało coś ze mnie wypaść ale wtedy z kolei bólu nie było.
A kółka tez boli tak centralnie czy raczej w którymś boku?

Ja mialam.kolki bardzo mocne prawie umieralam tak w 12 tygodniu mialam.klucia bolesci i zarzynania takie wlasnie od pepka w gore i po bokach w dol tez kolka schodzila. To mocne klucia bardzo espumisan mi pomagal i nospa ale gl espumisan 2 kapsulki bralam 3 razy dziennie

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Mi dzisiaj twardnial brzuch dwa razy z nerwow takich ciągnięcia juz nie mam ale powoli robię sie jak słonik zaliczyłam ikea bo musiałam zmienić poduszkę i nalazilam sie i mnie nogi bolą a to dopiero połowa ciąży [emoji33]

Ja tez sie czuje do d**** glowa mi peka czuje az mi tam cos pulsuje brzuch mnie boli ale w okolicach zeladka tak jak by mnie tam cos ciaglo kurczylo... jestem chyba przemeczona tym tygodniowym maratonem ...

Kinia mnie zoladek czasem z nerwowo boli ale ja na bank mam jakieś wrzody moja córeczka wybitna odwaliła numer roku ktoś przyniósł do szkoły tablice do wywoływania duchów i oczywiście musiała brać udział i dzwonią do mnie ze sKoly ze super poważna sprawa lecę na złamanie karku bo myślał ze coś sie stało a oni mi tam gadki szmatki jakie to niebezpieczne myśle sobie zaraz wyjdę z siebie i stanę obok dIeci głupotę wymyślili a oni podejście jakby egzorcyzmy odstawiali poważne podejście do błahej sprawy dobrze ze ja taka pyskata jestem w ciąży bo by mi wmówili ze w domu po obiedzie wywołujemy sobie duchy na deser

reklama
A wez te szkoly mnie dobijaja ja wczoraj mialam tel ze moja corka opuscila od poczatku roku lacznie 4 tyg a ja do idiotow mowie czy mislam ja posylac do szkoly z ospa czy zapaleniem oskrzeli lub ucha jak miala przy kazdym z tych chorob wysoka goraczke myslalam ze goscia przez sluchawkw wyciagne i zastrzele ..

Do góry