reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Nie mam pojęcia czy to kolka czy jaki diabeł. Nie ciągnie wcale tylko takie mocne kłucie zaraz nad linią majtek. Po bokach nie boli. A zaczęło się od uczucia jakby miało coś ze mnie wypaść ale wtedy z kolei bólu nie było.
A kółka tez boli tak centralnie czy raczej w którymś boku?

Ja mialam.kolki bardzo mocne prawie umieralam tak w 12 tygodniu mialam.klucia bolesci i zarzynania takie wlasnie od pepka w gore i po bokach w dol tez kolka schodzila. To mocne klucia bardzo espumisan mi pomagal i nospa ale gl espumisan 2 kapsulki bralam 3 razy dziennie

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Mi dzisiaj twardnial brzuch dwa razy z nerwow takich ciągnięcia juz nie mam ale powoli robię sie jak słonik zaliczyłam ikea bo musiałam zmienić poduszkę i nalazilam sie i mnie nogi bolą a to dopiero połowa ciąży [emoji33]

Ja tez sie czuje do d**** glowa mi peka czuje az mi tam cos pulsuje brzuch mnie boli ale w okolicach zeladka tak jak by mnie tam cos ciaglo kurczylo... jestem chyba przemeczona tym tygodniowym maratonem ...

Kinia mnie zoladek czasem z nerwowo boli ale ja na bank mam jakieś wrzody moja córeczka wybitna odwaliła numer roku ktoś przyniósł do szkoły tablice do wywoływania duchów i oczywiście musiała brać udział i dzwonią do mnie ze sKoly ze super poważna sprawa lecę na złamanie karku bo myślał ze coś sie stało a oni mi tam gadki szmatki jakie to niebezpieczne myśle sobie zaraz wyjdę z siebie i stanę obok dIeci głupotę wymyślili a oni podejście jakby egzorcyzmy odstawiali poważne podejście do błahej sprawy dobrze ze ja taka pyskata jestem w ciąży bo by mi wmówili ze w domu po obiedzie wywołujemy sobie duchy na deser

reklama
A wez te szkoly mnie dobijaja ja wczoraj mialam tel ze moja corka opuscila od poczatku roku lacznie 4 tyg a ja do idiotow mowie czy mislam ja posylac do szkoly z ospa czy zapaleniem oskrzeli lub ucha jak miala przy kazdym z tych chorob wysoka goraczke myslalam ze goscia przez sluchawkw wyciagne i zastrzele ..

Do góry