reklama
Nie mam pojęcia czy to kolka czy jaki diabeł. Nie ciągnie wcale tylko takie mocne kłucie zaraz nad linią majtek. Po bokach nie boli. A zaczęło się od uczucia jakby miało coś ze mnie wypaść ale wtedy z kolei bólu nie było.
A kółka tez boli tak centralnie czy raczej w którymś boku?
A kółka tez boli tak centralnie czy raczej w którymś boku?
Ja mialam.kolki bardzo mocne prawie umieralam tak w 12 tygodniu mialam.klucia bolesci i zarzynania takie wlasnie od pepka w gore i po bokach w dol tez kolka schodzila. To mocne klucia bardzo espumisan mi pomagal i nospa ale gl espumisan 2 kapsulki bralam 3 razy dziennie
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
finkemma
Fanka BB :)
Wspolczuje wam mnie tylko ciagnie brzuch jak mam intensywny dzien a tak to tylko jakies tam lekkie pobolewanie.
M
mama290
Gość
Mi dzisiaj twardnial brzuch dwa razy z nerwow takich ciągnięcia juz nie mam ale powoli robię sie jak słonik zaliczyłam ikea bo musiałam zmienić poduszkę i nalazilam sie i mnie nogi bolą a to dopiero połowa ciąży [emoji33]
M
mama290
Gość
Kinia mnie zoladek czasem z nerwowo boli ale ja na bank mam jakieś wrzody moja córeczka wybitna odwaliła numer roku ktoś przyniósł do szkoły tablice do wywoływania duchów i oczywiście musiała brać udział i dzwonią do mnie ze sKoly ze super poważna sprawa lecę na złamanie karku bo myślał ze coś sie stało a oni mi tam gadki szmatki jakie to niebezpieczne myśle sobie zaraz wyjdę z siebie i stanę obok dIeci głupotę wymyślili a oni podejście jakby egzorcyzmy odstawiali poważne podejście do błahej sprawy dobrze ze ja taka pyskata jestem w ciąży bo by mi wmówili ze w domu po obiedzie wywołujemy sobie duchy na deser
reklama
kiniasw86
Fanka BB :)
A wez te szkoly mnie dobijaja ja wczoraj mialam tel ze moja corka opuscila od poczatku roku lacznie 4 tyg a ja do idiotow mowie czy mislam ja posylac do szkoly z ospa czy zapaleniem oskrzeli lub ucha jak miala przy kazdym z tych chorob wysoka goraczke myslalam ze goscia przez sluchawkw wyciagne i zastrzele ..