reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Mi wrocila moja pierwsza milosc - stokke xplory. Poluje na uzywany bo nowy jest strasznie drogi;) jest sporo tego ale chcialabym najnowszy model zeby latwiej mi go bylo pozniej sprzedac ;)

reklama
Kasz tak on jest świetny bardzo wygodny dla mamy i dziecka tez mysle o nim tylko mojemu mezowi sie nie podoba mowi ze kosmicznie wyglada;-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Sylka wiesz co my jestesmy w tym samym tyg i mysle sobie ze tak jak czytalam i mowila doktorka ze macica jak wychodzi z miednicy mniejszej to tez sa takie bole i one moga byc do 17 tyg albo i dalej.
Nie martw sie kochana.

Dzieki Ewel. Mnie zmarwilo to ze te bole sa non stop nawet w nocy. Nie mialam takich długotrwałych mimo ze lekkie to mnie zaniepokoily i czasem takie klucie pipki jak juz kiedys wspominałaś; ) i oczywiscie naczytalam sie o tej szyjce ze to glowny powod utraty ciazy w późniejszych okresach bla bla. I wiadomo ale mi zbadal i uspokoil. Teraz w srode usg. Aaa i jeszcze położona mi powiedziala ze jak sie cos dzieje to o każdej porze moge na woloska na 2 pietro gnac i tam muszą przyjac to nie ip ale coś tam i bez problemu sie dostane. To info dla dziewczyn z wawy.

Na Wolska mowisz ciekawe... Moze cos w necie o tym jest. Ja tez sie o szyjke balam dlatego poszlam. Ale mnie tak z 2 tyg ciągnęło bylam.raz u lekarza bylo ok i wczoraj to mocniej czułam ale widac taka natura moja...jedne cos czuja inne nie

Mam nadzieje nie będzie trzeba nam sprawdzac woloskiej ale wrazie co ponoc bez problemu. Strasznie mnie stresuje ta ciąża wiem ze musi cos bolec itp ale te obawy mnie wykoncza chyba. Pozytywne myslenie czasem nawala :/ a najgorsza jest ta niewiedza czy jest ok czy cos bagatelizuje. Ale jak gadalam z położną dzis to ona mi radzi z każdą watpliwoscia isc do lekarza bo mam pamietac ze ciąża mnoga jest wyższego ryzyka. A z kolei lekarz bagatelizuje i pyta czemu położna nie poradzila mi nospy tylko do niego wysyla ehhhh.

Sylka bardzo Ci współczuję, ja też miałam bóle w I ciąży kiedy macica się rozciągała i brałam nospę, choć nie cały czas
Ja już po wizycie, jednak nic nie przytyłam, brzuch zdaniem pani dr maleńki a dzieciątko waży ok. 140 g i to prawdopodobnie dziewczynka :-D

Sylka tak z lekarzami jest ja jednak jestem zdania ze jak cos mnie niepokoi po to jest lekarz zbeym poszla i zeby sprawdzil lepiej isc niz np.dopuscic do rozwarcia szyjki wiem juz ze te bole sa ok i tak ma byc i jestem spokojna. A spokój w ciazy jest na wage zlota;-)

reklama
W pierwszej ciazy pamiętam że ciągle coś klulo ciągnęło bolalo z brzucha. W drugiej mam cisze.
Do zwolenniczek boogabu: mnie kolezanki przestrzegaly przed niskimi wozkami ze wzgledu na spaliny aut na tej wysokosci jak i oszczedzanie kregoslupa ktory da nam w kosc po porodzie.

Do góry