reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Właśnie znalazłam sklep stacjonarny gdzie mozna go obejrzeć na żywo i chyba sie jutro przejadę chce porównać z Bugaboo widziałam ze maja fajna budkę taka letnia a jak kupujesz to jest zestaw czy mozna osobno dokupić gondole

reklama
A ja dzis spanikowalam, brzuch mnie ciagnie od wczoraj a od rana non stop z takim parciem na stolec. Poszlam do lekarza taki gbur troche usg nie mial w gabinecie. Ale laskawie zbadał szyjkę. Wszystko z nią ok. Pozniej byl milszy jak zobaczyl moj strach. Powiedzial ze przy dwójce bol moze dokuczac mi caly czas taki jak opisuje to normalne. Moze byc jeszcze gorzej mam brac nospe 3 razy dziennie i to juz przez całą ciążę. Ehhh

Ja tak na poczadku bardziej te wozki przegladalam potem stwierdzilam ze jeszcze czas kupie na poczadku sierpnia moze wrzesnia. W lipcu luzeczko kupujemy. Tak porozdzielalam sobie zeby nie bylo takiego buum w jednym miesiacu potem

Ja musE ogarnąć wózek do końca lipca w sierpniu urlopy nie będę miec głowy wrzesień początek szkoły październik to już będę rozpakowana wiec do końca lipca muszę by gotowa na wszystko

Jejku dziewczyny tez juz bym chciala kupic wozek i miec z glowy. Zmieniam zdanie srednio co tydzien a tak miala bym go w domu i spokoj. Naprawde temat wozka spedza mi sen z powiek..

Ja powiedzialam ze teraz po wizycia jaka bedzie we wtorek kupie pierwsza rzecz dla dzidzi i beda to smoczki :-) jedem schowam do szafki a drugi dopakuje do walizki szpitalnej ja tak wkladam i wkladam i wszystkiego jeszcze nie mam i jak tak daje bedzie to ja tam z przyczepa pojade .
Tez tak mialam ze w piwrwszych tygodniach to wozki beciko kocyki ogladalam i co tydzien zdanie zmienialam a teraz jakos nie, tak mam w glowie ze jak dostane zwrot podatku to zamowie wozek i juz.

reklama
Ja mam ten Mutsy po pierwszym dziecku i nie będę zmieniała. I faktycznie wytrzymały. Mieliśmy go na wakacjach w Grecji gdzie po niejednych ruinach i wertepach dawał radę. Gdzie inni rodzice nosili wózki na plecach:)
Jest lekki, zwrotny i fajnie się składa.
Minus spacerówki jest taki, że nie można obrócić budki ani rączki na drugą stronę co bywa przydatne jak wieje mocno wiatr.

Do góry