reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ewel, wnuczka gratuluję wizyt i dobrych wieści :tak:
U mnie też upalnie a na 17.00 mam wizytę. Wiecie zrobiłam raz jeszcze badanie moczu, jest o niebo lepiej, piłam znacznie więcej, jadłam sporo żurawiny i jest lepiej. Proszę trzymajcie kciuki za mnie, mam nadzieję, że będę miała usg i pooglądam moją kruszynę ;-)
Kupiłam też wózek (Mutsy Transporter) i dziś dotarł, jestem bardzo zadowolona, znacznie lżejszy i bardziej zwrotny niż mój dawny roan.

reklama
Kinia podziwiam ale chyba jak kobieta ma juz dziecko to ono daje jej energii troszke;-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Kinia tak w szpitalu to ja już nie pracuje od sierpnia 2012 pózniej zaszłam w ciąże z chłopakami jak mieli roczek to robiłam pare porodów domowych a teraz to już nie pracuje w zawodzie bo nie umiem sie skoncentrować ale mam zamiar wrócić do szpitala ale nie wiem kiedy

No ja to mam od wczoraj choć dzisiaj nieco mniej.
Sylka ja miałam wizytę 19 maja ostatnia a następna we wtorek wiec to tez cały miesiąc i pewnie póki CK tak zostanie.

Kupilam dzisiaj nowe witaminy Dalam o polowe mniej niż za femibion nazywają się Vita-moner prenatal z dha. Chgba będą ok bo zależało mi na tranie i jodzie.
Zaraz lece na spotkanie z kolezanka która urodziła w kwietniu a przed wczoraj miałam więc czarownik 3 wozkary i 3 ciężarówki. Było wesoło :)

Ewel87 ja to wyjscia nie mam haha M robi nocki wiec spi do 3 potem jedzie po mala bo ja juz w pracy dobrze ze jutro juz weekend :-). .?

Kinia nhs był bardzo w porządku i mam zerowy kontrakt :) ja uszkodziłam sobie kręgosłup w pracy i trudna drogę pokonałam zeby Wogole nie zabrali mi uprawnieni ale ciagle im brakuje położnych i pielęgniarek wiec spokojnie mogłabym nawet teraz wrócić ale ciezko by mi było rozstać sie z chłopakami póki nie pójdą do szkoły to nie wracam
Aleli oglądałam tez ten wózek a jak on sie składa tak w miarę płasko ?

Wszyscy strasznie chwała te wózki ze niby niezniszczalne i tez sie zastanawiałam nad nim a masz gondole?ja tak do końca pewna nie jestem co do mojego wyboru szukam alternatyw czegoś innego może moj tez wczoraj mi mówi ze trzeba pojechać jeszcze raz do sklepu bo jak ostatnio byliśmy to oglądał chyba sufit co za chłop :)

reklama
Mam gondolę, jest znacznie mniejsza niż a roanie, jak dla max na 4 msc, ale za to spacerówka jest bardzo duża i wygodna, ja mam dodatkowy śpiworek mutsy do spacerówki, więc nie będzie problemu z przeniesieniem potem malucha do spacerówki

Do góry