reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja tez dzis juz po pobraniu krwi. Mnie tez mamba kluje po lewej na dole a czasem tez po prawej. Nawet w nocy czulam bo spac nie moglam cos dzis w ogole :/ ale to nie jest bol tylko taki dyskomfort, sama nie wiem czy to powód do niepokoju. Ja juz 3 tygodnie bez wizyty i trochę swiruje. Byle przeżyć do środy.

Czesc dziewczyny jeny ja to padam po tyg pracy i wstawania tak wczesnie. ...

Sylka ja mialam wizyte we wtorek a teraz nastepna dopiero 16 lipca to jest kawal czasu ehhh ...

Kluje wiem ale to dobry objaw nie jest to typowy bol tylko dyskomfort i trwa krotko np ja tak mialam. Macica rosnie wiezadla ciagna normale tak pow moj lekarz;-))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny u mnie dziś upalnie się zapowiada ale mam tyle energii że szok ale to dobra oznaka bo weekend prawie po za domem więc nie bedzie czasu na sprzątanie:) Mnie nic nie boli na szczęście oprócz tego że swędzi mnie rana po cc to wszystko jest ok:)

Ja wczoraj zaliczyłam pierwszyowazny świr ciążowy siedzę sobie w kibelku ale wcześniej smarkalam. Bo mam cały nos w jakiś strupach i chusteczka była dość czerwona wyrzuciłam kontynuuje patrzę w kibelek a tam czerwono panika macam oglądam oczywiście panika budzę mojego mowię ubieraj sie latam po tym domu już miałam dzwonić do szpitala i mi sie przypomniało o tym nosie ciaza zjadła mi mózg ale tak sie zdenerwowałam ze pół nocy nie spałam

reklama
Ohh mama czasami sie zdaza ... a ty pracujesz czy juz w domu siedzisz? Ja chyba do urlopu popracuje a potem pojde na chorobowe nie mam sil z tym moim maratonem codziennym wstac o 7 przgotowac mala do szkoly potem szybki objad praca i spac okolo 23 padam na paszcze. ...

Do góry