reklama
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Ewel mnie kluje w dole tak na wysokości starego cięcia
Sylka87
Fanka BB :)
Ja tez dzis juz po pobraniu krwi. Mnie tez mamba kluje po lewej na dole a czasem tez po prawej. Nawet w nocy czulam bo spac nie moglam cos dzis w ogole :/ ale to nie jest bol tylko taki dyskomfort, sama nie wiem czy to powód do niepokoju. Ja juz 3 tygodnie bez wizyty i trochę swiruje. Byle przeżyć do środy.
Katarzyna92
Hej dziewczyny u mnie dziś upalnie się zapowiada ale mam tyle energii że szok ale to dobra oznaka bo weekend prawie po za domem więc nie bedzie czasu na sprzątanie Mnie nic nie boli na szczęście oprócz tego że swędzi mnie rana po cc to wszystko jest ok
M
mama290
Gość
Ja wczoraj zaliczyłam pierwszyowazny świr ciążowy siedzę sobie w kibelku ale wcześniej smarkalam. Bo mam cały nos w jakiś strupach i chusteczka była dość czerwona wyrzuciłam kontynuuje patrzę w kibelek a tam czerwono panika macam oglądam oczywiście panika budzę mojego mowię ubieraj sie latam po tym domu już miałam dzwonić do szpitala i mi sie przypomniało o tym nosie ciaza zjadła mi mózg ale tak sie zdenerwowałam ze pół nocy nie spałam
reklama
kiniasw86
Ohh mama czasami sie zdaza ... a ty pracujesz czy juz w domu siedzisz? Ja chyba do urlopu popracuje a potem pojde na chorobowe nie mam sil z tym moim maratonem codziennym wstac o 7 przgotowac mala do szkoly potem szybki objad praca i spac okolo 23 padam na paszcze. ...