reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja już bardzo wyraźnie czuję brzuszek i moje meleństwo... Piękne uczucie mimo że czasami to aż boli to i tak najpiękniejsze uczucie na świecie...

No ja juz tez zauważyłam że mi brzuch powoli zaczyna rosnąć :) nawet waga ruszyła ciut w przód. Czasem dziecko tak się wierci że czuję się.w dole brzucha taka rozepchanA że gorzej mi się rusza

Jestem po wizycie dzidzia moja fika jak szalona he nic sie nie dzieje wszystko dobrze. Szyjka ladna tez . Macica i więzadła sie rozciagaja mam mniej robic;)nie lezec ale ciut zwolnic bo ja to w ciagu dnia ciagle cos robie fakt....i magnez brac dalej.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

No i widzisz. Heh Wnuczka gratki jaka juz duza :) mi tez wszyscy wróżą chłopców ponoc wyladnialam ale zobaczymy czy im sie sprawdzi :) Ewel a magnez jaki bierzesz w tabletkach? Moze tez powinnam bo dzis np dosc często mnie ciągnie.

Sylka magne b6 biore ten doktorka zalecila on nie zaszkodzi a pomoze jak lapia skurcze czasami itp .
Ale to niesamowite ze dzidzia tak sie kreci widzialam jak sie rusza he maz moj zaluje ze nie zapytalam o plec ale zapomnialam wazne bylo dla mnie by wszystko bylo z dzidzia ok

Zobacze jak mi będzie dokuczac to wezme jak nie poczekam do wizyty jeszcze 6 dni :) Rany ale sie najadlam a od wczoraj nie wymiotuje, mdlosci mniejsze az dziwnie sie z tym czuje :)

Mama290 dzieki za pomoc zapisalam sie do zwiazkow i on in wszystko mi zalatwia :-)

Sylka dzieki za linka :-)

Wnuczka gratuluje coreczki :-)

Zapisalam sie wczoraj na Karowa do szkoly rodzenia zaczynam od 25 sierpnia. Dziewczyny do tej szkoly to mozna na kazde zajecia z mezem chyba? Bo nie zapytalam w sumie...
Jak poranek? Ja dzis spokojniejsza jestem po wczorajszej wizycie jade na badania krwi ale juz mnie ssie bym zjadla cos;-)

reklama
Do góry