Hey dziewczyny dawno u was nie byłam ale miałam sporo zamieszania z praca magisterska na szczęście już zdana termin obrony 23 czerwca a już strasznie się denerwuje. Baba sek od dwóch tygodni szaleje kręci się rozciąga mi macie i kopie w nerek kilka razy tak pożądanie dostałam. W czwartek badanie połowów nie mogę się doczekać chociaż znowu dostane opiera zielona bo waga stoi w miejscu mimo że jam normalnie i brzuszek widać i taki twardy się zrobił. W weekend wyjazd do Zakopanego i tatralandii na odstresowanie ☺. Tylko ciekawa jestem czy mi wolno chociaż trochę na rurach piszalec?☺
reklama
serce dzidziusia wali bardzo szybko moje dużo wolniej czasami słyszę ze sie nakładają ale ciezko pomylic swoje z dziecka. mi najlepiej slychac w lewym dolnym rogu. no moj powiedzial ze moze sprobowac wymienic ale jak na filmiku widzieliśmy ze tam cos z suszarka sie robi to zwatpilismy
ona_13
Fanka BB :)
Zawsze tak jest ze wyskakują nam nie planowane wydatki. Człowiek się cieszy a tu pech i znowu kasa. Jak mi mąż powiedział że rozwalił znowu.telefon.to miałam ochotę mu coś zrobić :/
dlatego ja się wstrzymam do wrzesnie bo do września mam dentystę rozpisanego bo powili robię zęby mam 4 do zrobienia bo teraz zamiast robić to co muszę to musiałam zapłacić za jedynkę ktora ubilam szkalna, trzeba kupic wyprawke szpitalna dla mnie zeby miec walizke gotowa. zawsze cos wiec na spokojnie bede odcieta do wrzesnia na kompa wchodze sporadycznie bo albo moj siedzi na nim albo najwyczajniej przy dziecku nie mam czasu i zle mi sie siedzi przed komputerem wszystko mnie gniecie
M
mama290
Gość
Ja słucham serducha codziennie mój tez zajmuje sie naprawami tel tabletów laptopów moja rada taka ze jak nie czujecie sie na siłach to lepiej sie nie brać na YouTube to wyglada czasem prosto ale mozna wiele błędów popełnić i sprzęt do kosza sie nadaje mi jak narazie dzieci potłukły tv i zepsuli drukarkę jakoś żadnego telefonu jeszcze nie ale kupili mi aplikacje i odblokowali iPada hasłem nie mam pojęcia jak ogólnie są bardzo sprytni jedn podstawia krzesło wchodzi a drugi asekuruje go i broją jeszcze maj orient czy ja nie wracam
finkemma
Mam dzis zly dzien 180 e mandatu i zabieraja mi prawko na miesiac dlugo czekamam na to ile dostane placze ale to na wlasne zyczenie bo mam cholernie ciezka noge do gazu. I zwalam wine na auto bo nie czuje sie ze tak szybko sie jedzie jak zobaczylam ze mam 200 na liczniku pstryklo mi zdjecie. Po tej akcji maz sprzedal auto kupil mi kombi mulace w porownaniu do tego co mialam. Jak to mowi dzidzio woz auto rodzinne a nie tam jakies szpanerskie. Nauczke mam raz tak mocno pocisnelam i taki mandat.
Ogolnie na autobanie lubie szybko jechac i tylko wtedy gdy jade sama ale wtedy przegielam. Kara jak nic!
Ogolnie na autobanie lubie szybko jechac i tylko wtedy gdy jade sama ale wtedy przegielam. Kara jak nic!
Ostatnia edycja:
Wiolinka30
Mieszkam w Nowej Zelandii i mam dużą różnicę czasową do Europy więc z jednej strony ciężko mi odpisywać na bieżąco ale z drugiej strony cierpię na straszną bezsenność w tej ciąży. W poprzednich tak nie miałam. Moja rodzinka śpi a ja w nocy wchodzę na neta a od niedawna na wasze forum. Przeglądałam jakiś czas i postanwiłam dołączyć. Pewnie będę pisać w nocy skoro spać nie mogę. Czasem w dzień odsypiam ale nie za często.Nie wiem skąd ja biorę tą energię przy dwójce dzieci. Generalnie najprościej wytłumaczyć tak, jak w Europie dzień to u mnie noc i na odwórt, jak w Europie wieczór to u mnie ranek i na odwrót. Wcześniej mieszkłam w Polsce, Niemczech i UK.[/QUOT Witaj Freja
Super.Byłam w Nowej Zelandii bo mam tam przyjaciół.Piekny kraj.Cudny klimat.Najpiekniejsze miejsce jakie zwiedziłam w życiu!Zazdroszczę ci Freja. Ciekawe jak tam wygląda opieka ciążowa? Napiszesz mam nadzieję. Jestem ciekawa.W końcu to inny świat z tego co widziałam. A gdzie mieszkasz? Długo? Ja byłam dwa razy w Auckland i okolicach oraz w stolicy. Mam nadzieję, że nie zamęczyłam pytaniami.
M
mama290
Gość
Finkemma to ładnie moj to zawsze w de jeździ tyle co fabryka dała Wogole jeździ bardzo szybko ale jakoś mandaty go omijają pewnie do czasu tzn ja czekam na to zeby dostał nauczkę my mamy volvo v70 i xc90 duże silńiki i dużo koników bo on innym nie jeździ ja tez mam ciężka nogę co prawda prawka nie mam bo co chce zdawać egzamin to jestem w ciąży i moj znajomy co mnie uczył zrezygnował bo gada w sie nie słucham i mam za ciężka nogę a teraz moj sie śmieje ze jestem niepelńosprawna bez prawka bo jeździć umiem a kwitu nie mam
reklama
ona_13
Finkemma to zaszalalas trochę... Powinnaś teraz uważać na siebie i dziecko. To Teraz miesiąc chodzenia na piechotę albo autobusem, przewalone jak tak.prawko zabierają. Dobrze ze tylko na miesiąc a nie dłużej...