reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Sylka87 no ja tez sie nie moglam doczekac :) no wagowo tabliczka czekolady a u Ciebie dwie :)
Co do ruchow to ja odczuwalam troszke ponad pepkiem i faktycznie synek tam sobie łapki trzyma a nozkami po lewej stronie na wysokosci tali tak sobie lezy wyciagniety i tak wlasnie czuje jak do mnie puka :)

reklama
Miło , że ktoś mnie przywitał. Dzięki sylka87. Zamierzam się rozgościć. Widzę że macie tu dużo odrębnych wątków i trudno się połapać ale pewnie przywyknę. ;-)
Fajnie , ze nie jestem jedyną mamą poza granicami kraju. Nie będę się czuła osamotniona w mojej sytuacji. Od niedawna mieszkam w kolejnym , nowym kraju bo mój mąż nas ciągle przeprowadza ale go kocham to jeżdzę. :happy: Każde dziecko rodziłam w innym kraju a teraz znowu trochę stresu bo trzeba wszystko poznać tzn służbę zdrowia. My kobiety twarde jesteśmy to dam radę po raz kolejny.

Freja a gdzie teraz mieszkasz? Ja chyba zaraz ide spac bo ta glowa dalej boli ehhh pierwszy raz w tej ciąży tak mi dokucza :/

Sylka mnie tak rozbolała ze położyłam sie spać ale ja mam migreny i ciśnienie niskie ale z chłopakami tak mnie męczyły ze czasami tylko spałam bo byłam nie do życia moja znajoma dzisiaj urodziła syna i córeczkę 3kg i 2,7 kg i to już jej druga para bliźniąt mniejsze bliźniaki niedawno skończyły roczek :)

Ja migreny mialam podczas okresu. W ciąży to pierwszy raz :/ do tego poteguja mdlosci yhhh :/ suuuper parka bliźniaków i jakie duże. W ktorym tygodniu rodziła? Rany dwa razy pod rząd dwojka nieźle. Naturalnie zaszła?

Witam nowa mamusie :)
O jacie dwie pary bliźniąt w domu, to się nazywa mieć podwójne szczęście. Mała różnica wieku, chyba bym nie podolala zadaniu w wychowaniu 4 małych dzieci. Podziwiam takie osoby naprawdę :)

reklama
Sylka w sumie to byś miała okres w tym terminie chyba więc może ten ból głowy ma z tym związek.
A może nie bo w sumie mnie dziś też boli. Pewnie taka pogoda...

Do góry