reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Sylka87 no ja tez sie nie moglam doczekac :) no wagowo tabliczka czekolady a u Ciebie dwie :)
Co do ruchow to ja odczuwalam troszke ponad pepkiem i faktycznie synek tam sobie łapki trzyma a nozkami po lewej stronie na wysokosci tali tak sobie lezy wyciagniety i tak wlasnie czuje jak do mnie puka :)

reklama
Miło , że ktoś mnie przywitał. Dzięki sylka87. Zamierzam się rozgościć. Widzę że macie tu dużo odrębnych wątków i trudno się połapać ale pewnie przywyknę. ;-)
Fajnie , ze nie jestem jedyną mamą poza granicami kraju. Nie będę się czuła osamotniona w mojej sytuacji. Od niedawna mieszkam w kolejnym , nowym kraju bo mój mąż nas ciągle przeprowadza ale go kocham to jeżdzę. :happy: Każde dziecko rodziłam w innym kraju a teraz znowu trochę stresu bo trzeba wszystko poznać tzn służbę zdrowia. My kobiety twarde jesteśmy to dam radę po raz kolejny.

Freja a gdzie teraz mieszkasz? Ja chyba zaraz ide spac bo ta glowa dalej boli ehhh pierwszy raz w tej ciąży tak mi dokucza :/

Sylka mnie tak rozbolała ze położyłam sie spać ale ja mam migreny i ciśnienie niskie ale z chłopakami tak mnie męczyły ze czasami tylko spałam bo byłam nie do życia moja znajoma dzisiaj urodziła syna i córeczkę 3kg i 2,7 kg i to już jej druga para bliźniąt mniejsze bliźniaki niedawno skończyły roczek :)

Ja migreny mialam podczas okresu. W ciąży to pierwszy raz :/ do tego poteguja mdlosci yhhh :/ suuuper parka bliźniaków i jakie duże. W ktorym tygodniu rodziła? Rany dwa razy pod rząd dwojka nieźle. Naturalnie zaszła?

Witam nowa mamusie :)
O jacie dwie pary bliźniąt w domu, to się nazywa mieć podwójne szczęście. Mała różnica wieku, chyba bym nie podolala zadaniu w wychowaniu 4 małych dzieci. Podziwiam takie osoby naprawdę :)

reklama
Sylka w sumie to byś miała okres w tym terminie chyba więc może ten ból głowy ma z tym związek.
A może nie bo w sumie mnie dziś też boli. Pewnie taka pogoda...

Do góry