reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Ona ma jeszcze synka niespełna 3 letniego ponad roczne bliźniaki i teraz nowe chyba coś około 38 tyg nie pamietam dokładnie kiedy miała termin straszę dzieci z ivf a te nowe to wpadka bo niby nie mogła zajść w ciąże a tu taka niespodzianka jeszcze na to wszystko pracowała prawie cała ciąże fajnie w sumie 4 lata i 5 dzieci :) dzisiaj to coś z pogoda bo mój mi mówił ze wszyscy na mieście chodzą jak pijani odrazu inaczej jeżdżą autami
Miniaaaa mi na takie drapanie pomaga płukanie z witamina c albo cytryna ja mam taka witaminę c w prosKu i używam duZo do zakwaszania w gotowaniu

reklama
Mnie tak wczoraj glowa bolala dzis nie ale ciagnie mnie okropnie chyba rosnie i tal czuje padam cos ostatnio szybkoi dobrze calkiem spie.

rozwaliłam tablet aż się popłakałam bo nowy jest w ciągu roku poszedł mi właśnie drugi. będę wiec sporadycznie do mam mały dostęp do komputera :-(

Oj Claudia a co to zrobiłaś??? Nie przejmuj się ja się modlę żeby mi laptop wytrzymał trochę przynajmniej dopóki go nie spłacę bo czego się nie dotknę to zepsuje ostatnio padło na pralkę:(

Freja a gdzie teraz mieszkasz? Ja chyba zaraz ide spac bo ta glowa dalej boli ehhh pierwszy raz w tej ciąży tak mi dokucza :/

Mieszkam w Nowej Zelandii i mam dużą różnicę czasową do Europy więc z jednej strony ciężko mi odpisywać na bieżąco ale z drugiej strony cierpię na straszną bezsenność w tej ciąży. W poprzednich tak nie miałam. Moja rodzinka śpi a ja w nocy wchodzę na neta a od niedawna na wasze forum. Przeglądałam jakiś czas i postanwiłam dołączyć. Pewnie będę pisać w nocy skoro spać nie mogę. Czasem w dzień odsypiam ale nie za często.Nie wiem skąd ja biorę tą energię przy dwójce dzieci. Generalnie najprościej wytłumaczyć tak, jak w Europie dzień to u mnie noc i na odwórt, jak w Europie wieczór to u mnie ranek i na odwrót. :tak:Wcześniej mieszkłam w Polsce, Niemczech i UK.

Mama to Nieźle w tak krótkim czasie tyle dzieci. Nie ogarnęła bym takiej gromadki :) Musi być tam wesoło.
Claudia to nie fajnie, to złośliwość rzeczy martwych. Mój mąz w ciągu miesiąca dwa razy rozwalił swoj telefon :/ a naprawy te są kosztowne... nie lubię jak coś się psuje.

tak ja i podsłu****ę sobie codziennie super sprawa :)
pierwszego tableta rozwalił mi młody a teraz ja sprawdzałam pocztę młody na mnie skoczył i cały wyświetlacz rozwalony dotyk nie działa naprawa i nowy dotyk razem jakieś 300 zl teraz jest tyle wydatków ze nie mam na to kasy najwcześniej we wrześniu

reklama
No właśnie tak z ciekawości chciałam zapytać czy podsłu****esz.
I nie miałaś problemu ze znalezieniem i odróżnieniem serduszka nie?
U mnie zawsze słychać bardzo nisko. Po za jedną sytuacją zaraz na początku (11tc) zawsze znajduję serce.

Mój tablet też kiedyś wylądował na podłodze i szybka poszła. Mąż zamówił nową za 100 zł i wymienił sam wg instrukcji w youtube. Nie wyszło idealnie, ale taniej niż nowy :)

Do góry