reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ona ma jeszcze synka niespełna 3 letniego ponad roczne bliźniaki i teraz nowe chyba coś około 38 tyg nie pamietam dokładnie kiedy miała termin straszę dzieci z ivf a te nowe to wpadka bo niby nie mogła zajść w ciąże a tu taka niespodzianka jeszcze na to wszystko pracowała prawie cała ciąże fajnie w sumie 4 lata i 5 dzieci :) dzisiaj to coś z pogoda bo mój mi mówił ze wszyscy na mieście chodzą jak pijani odrazu inaczej jeżdżą autami
Miniaaaa mi na takie drapanie pomaga płukanie z witamina c albo cytryna ja mam taka witaminę c w prosKu i używam duZo do zakwaszania w gotowaniu

reklama
Mnie tak wczoraj glowa bolala dzis nie ale ciagnie mnie okropnie chyba rosnie i tal czuje padam cos ostatnio szybkoi dobrze calkiem spie.

rozwaliłam tablet aż się popłakałam bo nowy jest w ciągu roku poszedł mi właśnie drugi. będę wiec sporadycznie do mam mały dostęp do komputera :-(

Oj Claudia a co to zrobiłaś??? Nie przejmuj się ja się modlę żeby mi laptop wytrzymał trochę przynajmniej dopóki go nie spłacę bo czego się nie dotknę to zepsuje ostatnio padło na pralkę:(

Freja a gdzie teraz mieszkasz? Ja chyba zaraz ide spac bo ta glowa dalej boli ehhh pierwszy raz w tej ciąży tak mi dokucza :/

Mieszkam w Nowej Zelandii i mam dużą różnicę czasową do Europy więc z jednej strony ciężko mi odpisywać na bieżąco ale z drugiej strony cierpię na straszną bezsenność w tej ciąży. W poprzednich tak nie miałam. Moja rodzinka śpi a ja w nocy wchodzę na neta a od niedawna na wasze forum. Przeglądałam jakiś czas i postanwiłam dołączyć. Pewnie będę pisać w nocy skoro spać nie mogę. Czasem w dzień odsypiam ale nie za często.Nie wiem skąd ja biorę tą energię przy dwójce dzieci. Generalnie najprościej wytłumaczyć tak, jak w Europie dzień to u mnie noc i na odwórt, jak w Europie wieczór to u mnie ranek i na odwrót. :tak:Wcześniej mieszkłam w Polsce, Niemczech i UK.

Mama to Nieźle w tak krótkim czasie tyle dzieci. Nie ogarnęła bym takiej gromadki :) Musi być tam wesoło.
Claudia to nie fajnie, to złośliwość rzeczy martwych. Mój mąz w ciągu miesiąca dwa razy rozwalił swoj telefon :/ a naprawy te są kosztowne... nie lubię jak coś się psuje.

tak ja i podsłu****ę sobie codziennie super sprawa :)
pierwszego tableta rozwalił mi młody a teraz ja sprawdzałam pocztę młody na mnie skoczył i cały wyświetlacz rozwalony dotyk nie działa naprawa i nowy dotyk razem jakieś 300 zl teraz jest tyle wydatków ze nie mam na to kasy najwcześniej we wrześniu

reklama
No właśnie tak z ciekawości chciałam zapytać czy podsłu****esz.
I nie miałaś problemu ze znalezieniem i odróżnieniem serduszka nie?
U mnie zawsze słychać bardzo nisko. Po za jedną sytuacją zaraz na początku (11tc) zawsze znajduję serce.

Mój tablet też kiedyś wylądował na podłodze i szybka poszła. Mąż zamówił nową za 100 zł i wymienił sam wg instrukcji w youtube. Nie wyszło idealnie, ale taniej niż nowy :)

Do góry