reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Wiolinka masz racje ja kiedys tez tak robilam bo nie czulam sie bezpiecznie na autostradzie ale musialam dojezdzac dk pracy czasami do Londynu jak mnie wysylali na kursy a to 2 godz jazdy po autostradzie i jakos powoli sie przyzwyczailam do tej szybszej jazdy ... wyjscia nie mialam

reklama
Mi wszsycy mówią, że jestem typowo miejskim kierowcą,no to jestem, co z tego? Lepszy taki niż żaden. :-) Dzieci do szkły zawiozę jak bedzie trzeba, po zakupy pojadę itp. Kiedyś tylko troche jeździłam po lubelsczyznie w wakacje ze znajmomymi nad jeziorka lubelskie ale tam nie ma za dużo szybkich dróg. Poza tym koledzy byli szczęsliwi bo mogli wypić a ja zadowolona bo świeżo po prawku to sobie trenowałam jazdę poza miastem. :-)
Nie spałam jak zawsze. Wystarcza mi już tylko 5h na dobę. Dziś smigam do fryzjera bo zarosłam. ;-) Trzeba się trochę ogarnąć bo niedługo wesela.

Hejka kobitki ja tez mam ciezka noge do gazu :) najpierw 3 razy uwalilam egz zaraz po 18stce nie mialam kasy i tak jezdzilam 3 lata bez bo samochod juz byl :) potem juz za 1 podejsciem zdalam :) ale kazde auto przytre gdzies i moj sie smieje ze kupi mi monster trucka :) u nas to glownie ja jezdze po autostradach a maz po miescie :)

U mnie to i tak w mieście Max 40 mil/ h kamera na kamerze i światła jest pare miejsc gdzie mozna sie fajnie bujnac a autostrada do 70 mil/ h co z tego jak 80 % ludzi Wogole nie wie jak jeździć najszybszy pas a sie wleką dlatego lubimy de zupełnie inna kultura jazdy szczególnie na autostradzie :)
Anushka ja na pierwszej jeździe skusilam murek i taka afera ze hohoho bo u mnie uczysz sie na swoim aucie pózniej jeździłam kombi i tez ciagle zaliczałam jakieś słupki a raz miałam egzamin to instruktor mi podziękował w połowie bo latał po swoim fotelu mowię mu ze to jest dynamiczna jazda a on wysiadać koniec egzaminu :) i tak prawka nie mam nadal

Też popieram ostrożna jazdę a już zwłaszcza wsród przyszłych mam. Dziecko jest w środku to trzeba o nim pomysleć zanim sie urodziło. Miałam taką sasiadkę dawno temu co była w ciąży i własnie się zabiła bo za szybko autem jechała. :-( Zapamiętam to do końca życia.

Na temat wesel to az mi sie myslec niechce w licpu mam wesele brata wszystko bylo by ok gdyby nie to ze strasznie niecierpie jego przyszlej zony dziewczyna jest pusta zadumana widzi tylko siebie I jej rodzine nikt I nic sie dla niej nie liczy mojego brata owinela wokol palca tak ze szok zal mi jego ze sobie daje

reklama
U mnie dzis piers na parze i salatka gyros zaraz zabieram sie za obiadek. Barszczyk uwielbiam i chyba jutro nagotuje. A co do tej jazdy jeszcze to tak jak pisalam raz mi sie zdarzylo. Zeby nie bylo ze jakas nieodpowiedzialna jestem heh :D

Do góry