reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Te na piersiach gigantyczne zyly schowaja sie jak juz bedzie koniec karmienia piersia. Zylaki no coz :( tez mi sie robi jeden na lydce i ubolewam nad tym bo ja kocham sukienki.

reklama
wróciliśmy z krótkich wczasów w dziczy było wspaniale:) mam nadzieję, że w przyszłe wakacje uda nam się już z bąkiem tam wrócić ;) my mamy teraz w bloku wielkiego owczarka n., a do niedawna mielismy jeszcze starsza jamnisię, ale niestety była już stara i chora i trzeba było się pożegnać. a mlłodego mamy od szczaniaka, oczywiście cieszy sięjak jedziemy na dłuzsze eskapady, ale jest też przyzwyczajony do życia w mieście, codziennie fundujemy mu spacer do parku, przynajmniej jest powód, żeby się ruszyć z domu;)myślę, że jak ma sie psa od małego to można go naprawdę do wsyzstkiego przyzwyczaić, no ale my lubimy długie spacery i wyprawy piesze, nawet jak pogoda nie sprzyja, a sierść w jedzeniu? już nie zauważam;) ubrań czarnych nie kupuję ;)

Mamba, ale trzeba mu przyznać że jest śliczny Tylko ta cholerna sierść:no:
IMG_1047.jpg

Załączniki

• IMG_1047.jpg
    IMG_1047.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 41
Współczuję żylaków kobitki. Dobrze, że mi się nie robią. :happy: Na piersiach trochę bardziej widoczne żyłki są ale bez szału. Mi natomiast robi się już LINEA NEGRA. Ma któraś z was?

natalkuś śliczny:)
nasz olbrzym
a mi na szczęście póki co żylaki się nie robią, ale mam ten tendecje bo na nogach kiedyś po pracy w smażalni zrobił się pajączek i już został i na nogach ogólnie widzę niektore żyły, chociaż na razie nie wyłażą na wierzch

Załączniki

• WP_20150606_20_17_45_Pro.jpg
    WP_20150606_20_17_45_Pro.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 36
Natalkuś ale słodziak:) Ja od dziecka marzyłam o psie ale że całe życie w bloku to żal by mi było go tu więzić... chociaż M chce mi przywieść od szwagierki psa żebym miała motywację do wychodzenia z domu kiedy on jest w pracy...

Wiolinka ja jeszcze nie zauważyłam chociaż w 1 ciąży nie miałam tej krechy i chyba teraz też się nie pokarze...

P1100087.jpg To cocer spaniel moich rodziców - uduszę go ze szczęścia jak go zobacze za półtorej tyg. :-) Pies w przeciwieństwie do mnie kocha zimę. Naprawdę fajna rasa. Sierści gubi na tony. :rofl2: Natalkuś - cudny ten twój psiak.

Załączniki

• P1100087.jpg
    P1100087.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 39
Katarzyna92 - wyczytałam właśnie, że ta linea nega lub nigra jak podaja robi się tylko niektórym kobietom. Generalnie to ona nie ma na nic wpływu. Jest i już. :-) Z tym ,że mi się to bardzo podoba - taka kreska ciemniejąca na brzuszku, który nie rośnie. Tak więc brzuch bez zmiaa kreska już się pojawia. Śmiesznie.

reklama
U mnie linieją teraz obydwa wiec jest tych kłaków ja odkurzam nawet trzy razy dziennie bo ciagle coś jest na podłodze moja matka hodowała owczarki Kaukazkie i całe życie takie miałam świetne psy ale maja swoje wady np tolerują tylko jednego pana swietnie odgadywały sie z dziećmi w rożnym wieku ale słuchały tylko mojej matki mój Mali słucha sie nas oboje mnie sie trochę boi bo ja to tupnę krzyknę i koniec pieśni teraz spacery to już inna bajka bo jest emeryt to tak sie nie wyrywa ale wcześniej jaka katastrofa i jest wykasteowany ma dysplazje i miał 2 operacje a teraz ma raka w Uk jak sie hoduje na poważnie pieski to jest to bardzo regulowane tylko 5 miotów i koniec suka przechodzi na emeryturę

Do góry