reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Te na piersiach gigantyczne zyly schowaja sie jak juz bedzie koniec karmienia piersia. Zylaki no coz :( tez mi sie robi jeden na lydce i ubolewam nad tym bo ja kocham sukienki.

reklama
wróciliśmy z krótkich wczasów w dziczy było wspaniale:) mam nadzieję, że w przyszłe wakacje uda nam się już z bąkiem tam wrócić ;) my mamy teraz w bloku wielkiego owczarka n., a do niedawna mielismy jeszcze starsza jamnisię, ale niestety była już stara i chora i trzeba było się pożegnać. a mlłodego mamy od szczaniaka, oczywiście cieszy sięjak jedziemy na dłuzsze eskapady, ale jest też przyzwyczajony do życia w mieście, codziennie fundujemy mu spacer do parku, przynajmniej jest powód, żeby się ruszyć z domu;)myślę, że jak ma sie psa od małego to można go naprawdę do wsyzstkiego przyzwyczaić, no ale my lubimy długie spacery i wyprawy piesze, nawet jak pogoda nie sprzyja, a sierść w jedzeniu? już nie zauważam;) ubrań czarnych nie kupuję ;)

Mamba, ale trzeba mu przyznać że jest śliczny Tylko ta cholerna sierść:no:
IMG_1047.jpg

Załączniki

• IMG_1047.jpg
    IMG_1047.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 38
Współczuję żylaków kobitki. Dobrze, że mi się nie robią. :happy: Na piersiach trochę bardziej widoczne żyłki są ale bez szału. Mi natomiast robi się już LINEA NEGRA. Ma któraś z was?

natalkuś śliczny:)
nasz olbrzym
a mi na szczęście póki co żylaki się nie robią, ale mam ten tendecje bo na nogach kiedyś po pracy w smażalni zrobił się pajączek i już został i na nogach ogólnie widzę niektore żyły, chociaż na razie nie wyłażą na wierzch

Załączniki

• WP_20150606_20_17_45_Pro.jpg
    WP_20150606_20_17_45_Pro.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 32
Natalkuś ale słodziak:) Ja od dziecka marzyłam o psie ale że całe życie w bloku to żal by mi było go tu więzić... chociaż M chce mi przywieść od szwagierki psa żebym miała motywację do wychodzenia z domu kiedy on jest w pracy...

Wiolinka ja jeszcze nie zauważyłam chociaż w 1 ciąży nie miałam tej krechy i chyba teraz też się nie pokarze...

P1100087.jpg To cocer spaniel moich rodziców - uduszę go ze szczęścia jak go zobacze za półtorej tyg. :-) Pies w przeciwieństwie do mnie kocha zimę. Naprawdę fajna rasa. Sierści gubi na tony. :rofl2: Natalkuś - cudny ten twój psiak.

Załączniki

• P1100087.jpg
    P1100087.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 32
Katarzyna92 - wyczytałam właśnie, że ta linea nega lub nigra jak podaja robi się tylko niektórym kobietom. Generalnie to ona nie ma na nic wpływu. Jest i już. :-) Z tym ,że mi się to bardzo podoba - taka kreska ciemniejąca na brzuszku, który nie rośnie. Tak więc brzuch bez zmiaa kreska już się pojawia. Śmiesznie.

reklama
U mnie linieją teraz obydwa wiec jest tych kłaków ja odkurzam nawet trzy razy dziennie bo ciagle coś jest na podłodze moja matka hodowała owczarki Kaukazkie i całe życie takie miałam świetne psy ale maja swoje wady np tolerują tylko jednego pana swietnie odgadywały sie z dziećmi w rożnym wieku ale słuchały tylko mojej matki mój Mali słucha sie nas oboje mnie sie trochę boi bo ja to tupnę krzyknę i koniec pieśni teraz spacery to już inna bajka bo jest emeryt to tak sie nie wyrywa ale wcześniej jaka katastrofa i jest wykasteowany ma dysplazje i miał 2 operacje a teraz ma raka w Uk jak sie hoduje na poważnie pieski to jest to bardzo regulowane tylko 5 miotów i koniec suka przechodzi na emeryturę

Do góry