reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Mi pekaja naczynka na nogach ale tez w upal juz nogi daja popalic mi. Ciagnie z prawej str i z lewej nawet w miednicy czuje to. Przed nami z 3 msc upalu nie lubie go w takim stanie dla mnie max 24 st bylyby wystarczajace

reklama
Ewel mi tez praw naczynek pękło modelka już nie będę :)
Kinia i labki i jack potrzebują duzoooo ruchu a dodatkowo jackie strasNie szczekają nasz znajomy ma i ja zawsze mowię ze ten pies ma chyba ADHD hehehe

Hej u mnie dziś też masakra byłam na chwilę na polu i odkąd wróciłam leże i popijam zimną wodę bo się ne da wytrzymać...:( Dobrze że u mnie zawsze chłodno w mieszkaniu... A ja za to na prawej nodze mam żyłę którą strasznie widać i M ostatnio stwierdził że robi się coraz bardziej widoczna wygląda okropnie:(

Labradory i inne psy z siersia maja minus taki ze pelno tego futra w domu. Jasna siersc i czarne ubrania jedna wielka masakra. Sprzatasz i sprzatasz a i tak wszedzie pelno tego cholerstwa.

Polozylam sie kolo meza jak do was pisalam i zasnelam ... mi pojawiaja sie niestety zylaki no ale cuz mama miala babci ma ciotki i kuzunki tez ... a co do pieska to js bym chciala przyjaznego dla dzieci i takiego ktory szczeka i pilnuje domu hmmm sama juz nie wiem jska rase wybrac

reklama
Szczeka na obcych chodzących po ulicy nawet jeżdżące samochody jedynym wyjątkiem są sąsiedzi od których brat go wziął... Ale ogólnie na tych co zna jest pozytywnie nastawiony...

Do góry