reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
hej dziewczyny. ja ledwo żyję. jestem wymęczona jak nie wiem co leżę cały dzień ale spać nie mogę bo wszystko mnie boli. wczoraj cały dzień jadłam tylko chrupki kukurydziane a dziś zjadłam gotowane ziemniaki młode. a jak na śniadanie zjadłam kawałek chleba to przy myciu zębów wszystko wróciło...

pogoda wczoraj była nie do wytrzymania a dziś było pięknie ale wiał zimny wiatr

Kinia pomyślcie jeszcze nad owczarkiem niemiecki. Ja mam psa, jedyny minus to taki że jest długowłosy, śliczny co prawda ale kudły mam w całym mieszkaniu. Mogłabym odkurzać co 5 minut ale to bez sensu :no:
Co ważne jest fajny dla dzieci :-)
Masakra z tym upałem :no: Pojechałam z całą ekipą nad wodę dzisiaj i w przeciągu godziny byłam z powrotem w domu :-D to nie dla mnie, takie siedzenie na takim upale :no:

Natalkus myslalam o tym tez ale mojemu M sie nie podoba ehhh...

Ja siedze w ogrodku na hustawce a M griluje przed praca - uwielbiam :-)

Ja myslalam ze sobie poradze z sierscia psa ale mnie to dobijalo odkurzalam a za chwile znowu to samo. Jesz cos i masz siersc na rekach fruwa w powietrzu corka tez wiecznie cala w tej siersci rece ubrania jak raczkowala to byla tragedia z tym futrem. Jak kupowalam tego psa myslalam ech tam poradze sobie a co nie inni sobie radza ale dla mnie to byla meka. Tutaj mam te yorki i wiem napewno ze na siersciowca do domu sie nigdy nie zdecyduje na podworka jak najbardziej :D

Ja mialam cale życie w sumie owczarka niemieckiego i z moim jesteśmy zgodni ze gdybyśmy mieli ogród to kupujemy właśnie ta rasę. No ale długowłose mi nie leża wole te z krótka sierścią

Oj ja dzisiaj też wymęczyłam się tymi upałami... fajne, że ładna pogoda, ale bez przesady ;)

My mamy pieska rasy shih-tzu, taki malutki jest, i musze powiedziec, ze z jego wlosami nie mamy problamu, praktycznie ich nie gubi :) on nie ma sierści, tylko włosy, jak ludzie ;) co prawda, co ok 3 miesiące trzeba go obcinać, bo by miał takie, żeby mu się po ziemi ciągnęły ;)
jest grzecznym pieskiem, na obcych strasznie szczeka, lubi sie bawić, ale i tak mam obawy, jak to będzie, jak dziecko sie pojawi, przede wszytskim będzie taki zazdzrosny, ze szok ;)
teraz jest zazdrosny, jak sie do męża przytulam hihi

Załączniki

• IMG_3043.jpg
    IMG_3043.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Też polecam pieska do domu jak ktoś kocha. Całe dzieciństwo wychowywałam się z psami. :-) Dzięki mojemu pierwszemu psu nauczyłam sie rano systematycznie wstwać i od 8 roku życia pierwszys spacer był mój między godz. 6.00 a 7.00 rano. Do tej pory kocham spacery z psem.Niesety teraz nie mam warunków. Zracji mieszkania w bloku mieliśmy zasze mniejsze psy. Duże psy tylko dla ludzi z ogródkiem,większym domem. A sierść i tak jest wszedzie więc człowiek się przyzywczaja do systematycznego odkurzania. :-) Będę kiedyś chciała kupić psa dla dzicka jak dorośnie. Polecam spaniele - bardzo towarzyska, wesoła rasa.Kochają małe dzieci i bieganie na dworze. Mega energiczne psy dla ludzi lubiących ruch jak ja.

mi też się pojawiły pajączki na nogach
myślałam, że to przez depilator bo ostatnimi czasy włosy rosną jak szalone więc używałam dużo częściej
ale teraz do tego doszła mi taka brzydka widoczna żyła na piersiach i na łydce
a do lekarki idę dopiero 25.06 chociaż pewnie w ciąży to nic mi na to nie poradzi

u mnie pieska raczej nigdy nie będzie bo na 3 piętrze w bloku to by się męczył

reklama
Relepka to ze żyły pojawiają się na piersiach to norma tam raczej zylak ci Noe wyjdzie. Gorzej z nogami. Ja mam pajaczki i jedna widoczna żyłę jeszcze z pierwszej ciąży. Kiepsko to wygląda a pozamykac to może jedynie laser

Do góry