reklama
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Angoba moj miał 18 miesięcy jak zaczął jeździć i teraz ja juz nie biore rowerka bo bieganie zakonczylam na etapie jak do wiedziałam się o ciąży
Ja na pieluchy wielorazowe się nie pisze ja jestem za leniwa. Samych ciuchow mam kilka pralek a do tego jeszcze pieluchy to juz w ogóle odpada.
Wczoraj cały dzień podporządkowany małemu zresztą dzisiaj tez jedziemt na błonia bo SA jakieś atrakcje dla dzieciaków.
Niestety jam jest tak ciepło to moje nogi puchna i dretwieja wiec póki co odpoczywał i smaruje żelem na opuchniecia
Ja na pieluchy wielorazowe się nie pisze ja jestem za leniwa. Samych ciuchow mam kilka pralek a do tego jeszcze pieluchy to juz w ogóle odpada.
Wczoraj cały dzień podporządkowany małemu zresztą dzisiaj tez jedziemt na błonia bo SA jakieś atrakcje dla dzieciaków.
Niestety jam jest tak ciepło to moje nogi puchna i dretwieja wiec póki co odpoczywał i smaruje żelem na opuchniecia
finkemma
Fanka BB :)
Jak dla mnie tez wielorazowe pieluchy odpadaja. Nie chcialo by mi sie tych kup zwalac do wc odczepiac . starszego dziecka kupka bardziej zbita odpadnie ale maluszka tosz to ciapka heh. Zdecydowanie to nie dla mnie zabawa i ja to brzydliwa jestem duzo rzeczy mnie odrzuca. Jak dla mnie jedyny plus tych pieluch to taki ze sa ekologiczne.
M
mama290
Gość
Kinia ja mam rożne wielo przetestowałam mozna powiedzieć wszystkie dostępne oprócz handmade polskich ja piorę codziennie wiec mi jedno pranie nie zrobi żadnej różnicy ale mogę sie pożalić ze moja pralka na wypasie zaczęła cieknąć suszarkę tez mam taka mała ale narazie brak miejsca na coś większego dopiero sie porządze jak rozbudujemy bok domu na wiosnę mam nadzieje ruszyć u mnie teraz prawo budowlane sie zmieniło i mozna sobie dobudować do 6 m bez zgody urzedów muszę tylko pomysleć jak to ma wyglądać
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Ja i tak podziekuje
M
mama290
Gość
Agami wpisz sobie w Google tego to jest pół świta stron warto poczytać blogi tam mamy opisują co i jak polecam forum chusty.info tam jest cała spolecNosc bardzo wiele przydatnych wiadomości o wielo i nie tylko
Coś mi dzisiaj aplikacja szwankuje ehhh
Coś mi dzisiaj aplikacja szwankuje ehhh
ona_13
Fanka BB :)
ja tam chyba wole juz te jednorazowe pieluchy. Jakos te wielorazowego uzytku nie bardzo mnie przekonuja
reklama
ja nie wyobrażam sobie że mogłabym nie spróbować z wielorazówkami :-) przede wszystkim jest to ogromna oszczędność pieniędzy. już nie wspomnę o tym że taka pieluszka się rozkłada 300 lat więc już dawno na świecie nie będzie naszych dzieci a ich pieluch jeszcze będą a poza tym odparzenia praktycznie nie występują ( poproszę mamę o opinię w tym temacie ). ja bardzo mało piorę obecnie w tygodniu puszczam 3 pralki przy małym dziecku dojdą mi 2 tygodniowo. a suszyć będę w suszarce ( mama powiedz mi czy ty suszysz???? bo podobno producenci zabraniają ale wiele osób z którym rozmawiałam suszy w suszarce )
ja dziś pojechałam do Gdyni z synkiem na lody i zobaczyć atrakcję na dzień dziecka ale szału nie było. lody zwymiotowałam więc ogólnie masakra. dzień bez wymiotów dniem straconym :-)
ja dziś pojechałam do Gdyni z synkiem na lody i zobaczyć atrakcję na dzień dziecka ale szału nie było. lody zwymiotowałam więc ogólnie masakra. dzień bez wymiotów dniem straconym :-)