reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Kinia współudział w warsztacie naprawiamy elektronikę samochodowa ale to tu nic nie robię tylko mam zyski a drugie to mam transport międzynarodowy tiry mam zaufanych ludzi i to jest firma rodzinna dużo zeczy załatwiam z domu wiszę na telefonie głownie a mój jeździ raz czasem dwa na miesiąc posprawdzać czy wsYtako gra no i tutaj tez mój pracuje bo zajmuje sie elektronika informatyka bo to jego zainteresowania lubi to co robi ogólnie dużo roboty zeby wszystko zorganizować a mieszkam tutaj głownie ze względu na dzieci ja mam angielskie obywatelstwo bo mój ojciec to pół Irlandczyk i od zawsze byłam jakoś związane z Anglia
Minia fajny ten blog ja tez mam manie związana z wózkami :)

reklama
blog mi się spodobał. do wózka się przekonałam jeszcze bardziej. jutro będę omawiać tą kwestię z mężem :-) hehehe... cena zabójcza ale to rozsądny człowiek do którego docierają merytoryczne argumenty.

co do pieluszek wielorazowych to mam jeszcze mentlik w głowie. dużo jest tego i ciężko ogarnąć. ale za parę dni będę miała już wszystko poukładne

Ja mam Mutsy Transporter i nie szukam nowego. Lubię go za super łatwe składanie i rozkładanie i małe rozmiary po złożeniu bo bardzo często korzystam z samochodu. Do tego jest lekki i zwrotny. Minus to brak przekładanej rączki i brak bajerów w gondoli.

Minia jak masz jakieś pytanie o wielo to dawaj :) na blogu są close parents pop jedne z drogich pieluch u nas zdały na 3+ bo przemakaly przy gumkach lubię ich dodatkowe wkłady ale całość nie jest zbyt pojemna plusem jest to ze ładnie wyglądają

A czy wy wszystkie macie zamiar kupowac te wielorazowe pieluchy? Ja to sie najbardziej boje kupy jenyy jak to wyprac ....

Witam w ten piękny słoneczny dzień:)
Ja zostaje przy jednorazowych gdyż ja będę musiała się zamienić z mężem po kilku miesiącach i to on będzie miał wszystko na głowie więc mam obawy że on nie ogarnie tych wielorazowych pieluch...

reklama
Urodziny udane. Owszem posiedzielismy troche na dworze ale ucieklismy przed deszczem do domu. Dzieci kupa larma krzyku ale bylo fajnie , tylko ja dzisiaj padnieta jestem

Do góry