reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Nie dawno wam mowilam ze ja nie jestem nerwowa a wlasnie moj M tak mnie wpierniczyl ze zaraz go strzele

reklama
ja tez myslalam o tym chicco urban , chociaz nie przepadam za ta firma ich wozki zawsze mi sie wydawaly takie plastikowe a ten jest spoko :) I mysle ze to jest dobre rozwiazanie by sobie nie zagracac mieszkania potem ze gondola bedzie lezec w szafie. Ale ja mam juz zamowiony inny wozek

Moim faworytem na 95% Bugaboo cameloeon ja nie wiem o jakich wy mówicie ale ja byłam ostatnio w sklepie pani mi rozłożyła złożyła i sięga mi do uda a mam 170 cm wzrostu myślałam jeszceno mountain buggy bo mam taki podwójny i jedna zbędą gondole ale zostaje chyba przy Bugaboo bo maja fajna opcje jazdy na dwóch kulkach a my dużo sie plazujemy wygodnie sie jeździ po piasku ja wózek kupie na ostatnio chwile tzn zamówie bo nie mam aż tak dużo narazie miejsca zeby go trzymać w domu
Co do chicco to ja mam taka zwykła parasolkę po mojej córce czyli już trochę kat ma i nadal jest sprawna w 100%

Ostatnio edytowane przez moderatora:
noooo dla mnie ten cameleon 3 to też pierwszy wybór. ten wózek wygląda jak by wszystko w nim idealnie pasowało jeszcze nie widziałam tak dobrej jakości wózka. a urban super bo nie ma gondoli ja mam małe mieszkanie więc super sprawa ale te paski zwisające trochę mnie odstraszają

W tym. Sklepie co go oglądałam ceny są od 800£ do 1000 za limitowana edycje Andy warhola trzeba do tego dokupić adaptery i fotelik ale w necie widziałam taniej ja przeznaczyłam 2 tys na całość bo chce jeszcze dokupić taka specjalna budkę ja już wspominałem ze to moje ostatnie dziecko i chce zaszaleć w kwesti wózka u mnie one są bardzo popularne bardzo wiele ich jeździ Wogole wersja bliźniacza donkey dużo dziewczyn tutaj z wątku kupowała bo tez jest niczego sobie jedynym co jest zaporowe to cena w nim

Mama jesli moge zapytac to jaki biznes prowadzisz w pl? Tak sie zastanawiam jak ci sie udaje to na odleglosc :-)

reklama
jeśli chodzi o mnie to ja szukam lekkiego wózka bo większości będę tu w Polsce sama go prowadzać na spacerze z drugim dzieckiem. poza tym kwestia małego bagażnika w aucie i łatwego rozkładania i składania. głęboki jest dość brzydki ale spacerówka urzeka. poczytałam sobię tą mamę gadżet i znalazłam tam też test pieluszek wielorazowych i dzięki niej już wiem na co muszę zwracać uwagę przy zakupie. dzięki za info

Do góry