reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Nie dawno wam mowilam ze ja nie jestem nerwowa a wlasnie moj M tak mnie wpierniczyl ze zaraz go strzele

reklama
ja tez myslalam o tym chicco urban , chociaz nie przepadam za ta firma ich wozki zawsze mi sie wydawaly takie plastikowe a ten jest spoko :) I mysle ze to jest dobre rozwiazanie by sobie nie zagracac mieszkania potem ze gondola bedzie lezec w szafie. Ale ja mam juz zamowiony inny wozek

Moim faworytem na 95% Bugaboo cameloeon ja nie wiem o jakich wy mówicie ale ja byłam ostatnio w sklepie pani mi rozłożyła złożyła i sięga mi do uda a mam 170 cm wzrostu myślałam jeszceno mountain buggy bo mam taki podwójny i jedna zbędą gondole ale zostaje chyba przy Bugaboo bo maja fajna opcje jazdy na dwóch kulkach a my dużo sie plazujemy wygodnie sie jeździ po piasku ja wózek kupie na ostatnio chwile tzn zamówie bo nie mam aż tak dużo narazie miejsca zeby go trzymać w domu
Co do chicco to ja mam taka zwykła parasolkę po mojej córce czyli już trochę kat ma i nadal jest sprawna w 100%

Ostatnio edytowane przez moderatora:
noooo dla mnie ten cameleon 3 to też pierwszy wybór. ten wózek wygląda jak by wszystko w nim idealnie pasowało jeszcze nie widziałam tak dobrej jakości wózka. a urban super bo nie ma gondoli ja mam małe mieszkanie więc super sprawa ale te paski zwisające trochę mnie odstraszają

W tym. Sklepie co go oglądałam ceny są od 800£ do 1000 za limitowana edycje Andy warhola trzeba do tego dokupić adaptery i fotelik ale w necie widziałam taniej ja przeznaczyłam 2 tys na całość bo chce jeszcze dokupić taka specjalna budkę ja już wspominałem ze to moje ostatnie dziecko i chce zaszaleć w kwesti wózka u mnie one są bardzo popularne bardzo wiele ich jeździ Wogole wersja bliźniacza donkey dużo dziewczyn tutaj z wątku kupowała bo tez jest niczego sobie jedynym co jest zaporowe to cena w nim

Mama jesli moge zapytac to jaki biznes prowadzisz w pl? Tak sie zastanawiam jak ci sie udaje to na odleglosc :-)

reklama
jeśli chodzi o mnie to ja szukam lekkiego wózka bo większości będę tu w Polsce sama go prowadzać na spacerze z drugim dzieckiem. poza tym kwestia małego bagażnika w aucie i łatwego rozkładania i składania. głęboki jest dość brzydki ale spacerówka urzeka. poczytałam sobię tą mamę gadżet i znalazłam tam też test pieluszek wielorazowych i dzięki niej już wiem na co muszę zwracać uwagę przy zakupie. dzięki za info

Do góry