reklama
Witajcie
Współczuję wszelkich problemów. Co do nerwów to ja raczej spokojniejsza jestem, ale za to płaczę bez powodu prawie codziennie
Herbatkę laktacyjną piłam (hipp) nie wiem czy pomogła, ale karmiłam bardzo długo i teraz też zamierzam.
Angoba współczuję migreny, ja na szczęście mam bóle głowy ale już nie tak silne choć nadal codziennie.
Współczuję wszelkich problemów. Co do nerwów to ja raczej spokojniejsza jestem, ale za to płaczę bez powodu prawie codziennie
Herbatkę laktacyjną piłam (hipp) nie wiem czy pomogła, ale karmiłam bardzo długo i teraz też zamierzam.
Angoba współczuję migreny, ja na szczęście mam bóle głowy ale już nie tak silne choć nadal codziennie.
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Jak bylam w pierwszej ciąży to zylam jakoś spokojniej teraz to jest tragedia. Ja tez jestem jak rozjuszoba samica dzika broniąca młodych
hej dziewczyny :-) my już z synkiem byliśmy na lodach i na spacerze :-) złapał nas deszcz :-) a mój synek powiedział mi że dziś jest WSPANIAŁY DZIEŃ :-) aż łezka się w oku zakręciła. ja byłam nerwowa jak pracowałam ( praca w korporacji nie sprzyja spokojowi ducha ) a teraz ćwiczę opanowanie i Norweskie podejście do dzieci :-) na początku nie było łatwo ale się udało :-) ja mam dużo obowiązków bo jestem sama na co dzień. myślałam że będzie gorzej ale okazało się że jestem zorganizowana i radzę sobie świetnie. mój synek jest wyrozumiały więc jak źle się czuję to on się bawi a ja sobie drzemkę utnę :-)
a dziewczyny mam pytanie dużo z Was już myślało o wózkach ja mam swoją preferencję i bardzo mi się spodobało to rozwiązanie może któraś z Was ma na temat tych wózków coś do powiedzenia.
Bugaboo - sklep firmowy
cena powala ale jakość wózka jest rewelacyjna
albo
Urban - Wózki spacerowe - Spacery i podróże | Chicco
tu jakość jest gorsza ale cena 3 raz niższa
Bugaboo - sklep firmowy
cena powala ale jakość wózka jest rewelacyjna
albo
Urban - Wózki spacerowe - Spacery i podróże | Chicco
tu jakość jest gorsza ale cena 3 raz niższa
miniaaaa Bugaboo są piękne i jakość rewelacyjna ale one są strasznie niskie. Był to mój typ nr. 1 do momentu jak zobaczyłam pewną Panią z tym włąśnie wózkiem i sięgał jej on do kolan..
A chicco to też pożądna firma a jaki ładny ten wózek. Gdyby nie to że już mamy wózek to bym go brała pod uwagę ;-)
A chicco to też pożądna firma a jaki ładny ten wózek. Gdyby nie to że już mamy wózek to bym go brała pod uwagę ;-)
reklama
natulkuś wiem że one są niskie ale rączka jest regulowana. podoba mi się jego wykonanie i to że wszystkie dodatki pasują jak ulał. np folia przeciwdeszczowa rewelacja. mnie się nigdy nie podoba te 3 w 1 jak urodziłam Jasia miałam taki i szybko musiałam zainwestować w spacerówkę bo mi tamten w ogóle nie leżał