reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
Ja szczerze nie wierzę w takie wynalazki jak herbatki czy inne rzeczy...
angoba
Cześć sobotnio-leniwie...
Mam migrenę... znowu.... to będzie "cudowny" weekend. A podobno w II trymestrze migreny się już w zasadzie nie zdarzają. Jestem wyjątkiem widać. Planów zero, poza nic - nie - robieniem. Mąż zabrał córkę na rowerek - wiecie jestem z niej mega dumna - nie ma jeszcze 2 latek a na rowerku biegowym śmiga jak szalona!!! Zuch dziewczynka
Kinia, ja teraz herbatek dla mam nie piję, ale jak karmiłam piersią to piłam herbatki wspomagające laktację - Bocianek chyba się nazywała.
Mam migrenę... znowu.... to będzie "cudowny" weekend. A podobno w II trymestrze migreny się już w zasadzie nie zdarzają. Jestem wyjątkiem widać. Planów zero, poza nic - nie - robieniem. Mąż zabrał córkę na rowerek - wiecie jestem z niej mega dumna - nie ma jeszcze 2 latek a na rowerku biegowym śmiga jak szalona!!! Zuch dziewczynka
Kinia, ja teraz herbatek dla mam nie piję, ale jak karmiłam piersią to piłam herbatki wspomagające laktację - Bocianek chyba się nazywała.
hej no ja też coś opadam z sił... ja mam mdlości dalej, obchodzi się bez wymiitów, ale mdłości mam. Jutro wchodzimy w 5 miesiąc, a tu dalej się człowiek słabo czuje
Mnie na dodatek jeszcze katar dopadł, drapie w gardle no i kicham co chwilę... :/ musze to przeczekać, dobrze, że weekend, ciepło, to może szybko mi przejdzie
Mnie na dodatek jeszcze katar dopadł, drapie w gardle no i kicham co chwilę... :/ musze to przeczekać, dobrze, że weekend, ciepło, to może szybko mi przejdzie
M
mama290
Gość
Angoba moi to nie biegają na tych rowerkach tylko latają fajna sprawa pilM ta herbatkę chyba wpierwszej ciąży hipp dla kobiet w ciąży ale i tak ciagle wisiałem na kibelku to pewnie nic we mnie z niej nie zostawało na laktację tez pije zawsze ale czy to pomaga nie wiem a głowa to mnie potrafi bolec w całej ciąży ja już nawet nie rozkminiam co przechodzi w którym trymestrze mnie tam dopadną rożne dolegliwości na rożnych etapach
angoba
mama290, a widzę, że nasze maluchy w podobnym wieku, no Twoi chłopcy troszkę starsi Fajnie!
Moja córa mnie zadziwia każdego dnia, nie sądziłam, że ten okres będzie taki ekscytujący dla mnie kiedy ona każdego dnia coś nowego odkrywa, czegoś się uczy, a ja razem z nią. Nie mogę się doczekać jak będzie mogła się bawić z młodszą siostrą... i najpierw jak na nią zareaguje (pewnie zazdrość będzie na początku... ;-) )
W przyszłym roku chcemy spróbować jechać ze starszą (będzie miała, 3,5 roczku) na narty - zobaczymy czy się uda ją zarazić bakcylem. Starsza na nartkach z tatą a młodsza na sankach z mamą - taki mamy plan. No... może mama też się wyrwie na narty na kilka zjazdów
Moja córa mnie zadziwia każdego dnia, nie sądziłam, że ten okres będzie taki ekscytujący dla mnie kiedy ona każdego dnia coś nowego odkrywa, czegoś się uczy, a ja razem z nią. Nie mogę się doczekać jak będzie mogła się bawić z młodszą siostrą... i najpierw jak na nią zareaguje (pewnie zazdrość będzie na początku... ;-) )
W przyszłym roku chcemy spróbować jechać ze starszą (będzie miała, 3,5 roczku) na narty - zobaczymy czy się uda ją zarazić bakcylem. Starsza na nartkach z tatą a młodsza na sankach z mamą - taki mamy plan. No... może mama też się wyrwie na narty na kilka zjazdów
Dziewczyny moje nerwy w ciazy to jakis koszmar , nie potrafie nad nimi zapanowac. Dzisiaj taki mlody chlopaczek w tesco nie skasowal mi zakupow bo mialam karte osd mojego. Pierwszy raz w sklepie ktos mi polecial z takim tekstem (wiem ze maja taki obowiazek ale w moim miescie nikt tego nue robi wiec moje zdziwienie nie mialo grani) poszlam do bankomatu a tam nieczynny no i sie wscieklam zrownalam synka z ziemia , poplakalam sie z nerwow zostawilam zakupy i wyszlam. Po drodze weszlam do kauflandu i tam zrobilam zakupy. Serio gdyby nie to ze siedzial za kasa i bo nie dosieglam to bym go pobila. Ja nigdy taka nie bylam zawsze opanowana a teraz uciekac jak sie sciekne a jak widac duzo mi nie trzeba.
Katarzyna92
Claudia nie jesteś sama ja też nie panuje nad swoimi emocjami i przez to tez że mam za dużo czasu na rozmyślenia często płaczę M mówi żebym poszła do jakiegoś lekarza bo go w końcu wykończę ze względu że większość siada na nim niestety
A niekiedy to rzeczywiście jakieś pierdoły...
A niekiedy to rzeczywiście jakieś pierdoły...
reklama