reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Cześć sobotnio-leniwie...
Mam migrenę... znowu.... to będzie "cudowny" weekend. A podobno w II trymestrze migreny się już w zasadzie nie zdarzają. Jestem wyjątkiem widać. Planów zero, poza nic - nie - robieniem. Mąż zabrał córkę na rowerek - wiecie jestem z niej mega dumna - nie ma jeszcze 2 latek a na rowerku biegowym śmiga jak szalona!!! Zuch dziewczynka :)

Kinia, ja teraz herbatek dla mam nie piję, ale jak karmiłam piersią to piłam herbatki wspomagające laktację - Bocianek chyba się nazywała.

hej ;) no ja też coś opadam z sił... ja mam mdlości dalej, obchodzi się bez wymiitów, ale mdłości mam. Jutro wchodzimy w 5 miesiąc, a tu dalej się człowiek słabo czuje ;)
Mnie na dodatek jeszcze katar dopadł, drapie w gardle no i kicham co chwilę... :/ musze to przeczekać, dobrze, że weekend, ciepło, to może szybko mi przejdzie ;)

Angoba moi to nie biegają na tych rowerkach tylko latają :) fajna sprawa pilM ta herbatkę chyba wpierwszej ciąży hipp dla kobiet w ciąży ale i tak ciagle wisiałem na kibelku to pewnie nic we mnie z niej nie zostawało na laktację tez pije zawsze ale czy to pomaga nie wiem a głowa to mnie potrafi bolec w całej ciąży ja już nawet nie rozkminiam co przechodzi w którym trymestrze mnie tam dopadną rożne dolegliwości na rożnych etapach :)

mama290, a widzę, że nasze maluchy w podobnym wieku, no Twoi chłopcy troszkę starsi :) Fajnie!
Moja córa mnie zadziwia każdego dnia, nie sądziłam, że ten okres będzie taki ekscytujący dla mnie kiedy ona każdego dnia coś nowego odkrywa, czegoś się uczy, a ja razem z nią. Nie mogę się doczekać jak będzie mogła się bawić z młodszą siostrą... i najpierw jak na nią zareaguje (pewnie zazdrość będzie na początku... ;-) )
W przyszłym roku chcemy spróbować jechać ze starszą (będzie miała, 3,5 roczku) na narty - zobaczymy czy się uda ją zarazić bakcylem. Starsza na nartkach z tatą a młodsza na sankach z mamą - taki mamy plan. No... może mama też się wyrwie na narty na kilka zjazdów :)

Dziewczyny moje nerwy w ciazy to jakis koszmar , nie potrafie nad nimi zapanowac. Dzisiaj taki mlody chlopaczek w tesco nie skasowal mi zakupow bo mialam karte osd mojego. Pierwszy raz w sklepie ktos mi polecial z takim tekstem (wiem ze maja taki obowiazek ale w moim miescie nikt tego nue robi wiec moje zdziwienie nie mialo grani) poszlam do bankomatu a tam nieczynny no i sie wscieklam zrownalam synka z ziemia , poplakalam sie z nerwow zostawilam zakupy i wyszlam. Po drodze weszlam do kauflandu i tam zrobilam zakupy. Serio gdyby nie to ze siedzial za kasa i bo nie dosieglam to bym go pobila. Ja nigdy taka nie bylam zawsze opanowana a teraz uciekac jak sie sciekne a jak widac duzo mi nie trzeba.

Claudia nie jesteś sama ja też nie panuje nad swoimi emocjami i przez to tez że mam za dużo czasu na rozmyślenia często płaczę M mówi żebym poszła do jakiegoś lekarza bo go w końcu wykończę ze względu że większość siada na nim niestety:(
A niekiedy to rzeczywiście jakieś pierdoły...

Jezu naprawde teraz to az mi glupio ale w sklepie to jak rozjuszony slon. Mord w oczach.

Ja za chwile mam robic tego urodzinowego grila a tam grzmi jak sie rozpada to sie poplacze

reklama
Ja na szczescie nerwowa nie jestem. .. tylko czasami chce mi sie plakac .... staram sie aby nie zabiedbywac corki i meza przez to ze jestem w ciazy ...

Do góry