reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

A ja dzis leze i nie robie nic czuje sie lepiej .... ohhh dziewczyny nie wiem gdzie to usmiechniete mamy z reklam haha :-) one chyba nie maja dzieci obowiazkow etc :-)

reklama
Dokladnie wczoraj rozmawialm z kuzynka i sie smialysmy. Mowi sie ze ciaza to taki stan wspanialy taki piekny ale jakos nikt nie wspomina o nogach jak banie wiecznym zmeczeniu nudnosciach zgadze, wiecznym przeziebieniu, opuchnietej twarzy. Porod to duchowe doznanie bol jak cholera puszczaja zwieracze i leci wszyctko kazda dziura. Tak iscie wspaniale duchowe przezycie hahahahah

Mi jak na złość znów wyszło jakieś uczulenie i chyba się zadrapie na śmierć i niestety wszystkie prace dzisiaj w rękawiczkach masakra jak ja tego nie lubię:(

Czesc dziewczyny a ja nie wiem co bede dzis robic puki co pogoda taka sobie ale maz spi po nocce wiec moze zrobie mu pierogi na objad :-)

Kinia a jak się czujesz? O ktorej usg? Ja dzis sie lenie caly dzien nie robie nic poza bukietem z żelek dla mlodych :) i slub na szczęście na 19 wiec moze po calym dniu nie robienia nic mam nadzieje ze wytrzymam do oczepin.

Sylka87 jesli leze i chodze jest ok ewentualnie usiade na sofie natomiast siadanie na krzesle nadal sprawia mi bol... usg mam we wtorek na 8 rano chyba ze ktos odwola to jestem pierwsza na liscie zeby zadzwonili ...wiec moze byc wczesniej. ...

reklama
To ja jakos zle zalapalam myslalam ze dzis masz. Mysle ze to pewnie ta rozciagajaca macica na to wplywa ale sprawdzic trzeba koniecznie.

Do góry