reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Anushka89, w 12 tyg? (z tego co suwaczek mówi)
Ja czasami mam wrażenie, że coś mi w brzuchu trzepocze, lekko kopnie, ale nie nastawiam się, że to są już TE kopniaki, chociaż już codziennie wyczekuje aż coś się poruszy.

reklama
No jak się ma jeszcze w domu małe dziecko to jest co robić. ciężko wtedy odpocząć. Moja siostra ma dwulatka i wiecznie mówi że nie ma czasu. A w domu Zresztą zawsze znajdzie się.coś do roboty. Ja po dzisiejszej pracy nie zrobiłam w.domu nic bo już.nie dałam rady.

Kasieczna suwaczek cos zle pokazuje bo nie zmienil sie odkad dolaczylam do grupy :) jestem w 15/16 tyg to moja druga ciaza i dobrze wiem ile trzeba sie naganiac za 3latkiem dzieki bogu ze od 9 do 15 jest w zlobku :)

Ja sie nabiegam nanosze mój armagedon nie do okiełznania i jak już siądę to jeden przez drugiego chce na kolana tacy duzi a jesCze nie skumały ze mama ma dwa :)

Padam...Intensywny dzień, pierwszy od dawna i czuję jak mocno jestem zastana czy raczej "zależana", kondycja: ZERO!
Byłam w H&M - chciałam kupić sobie jakieś ciążowe bluzki ale zlikwidowali mi dział mama (wrrrr....) - pozostaną zakupy online. Kupiłam za to kilka ciuszków dla starszej córki, dla bąbla w brzuchu - nie, bo większość letnie i jakoś nic nie wpadło mi do oka.
Dom zawalony, nie mam dziś siły na nic, jutro ogarniemy wspólnie z mężem...

Kinia - trzymam kciuki za Twoje USG - nic się nie martw, jest bezpieczne, ja mam w ten sposób za każdym razem badaną szyjkę. Szyjka dopochwowo a bobas przez brzuch.

Ja tez dzis zabiegana i jak codzien zarzygana az mnie glowa rozbolala a mnie nie często boli:/ Ide zaraz spać i przyszla mi lektura do poduszki czyli W oczekiwaniu... bede sie doksztalcac :) a weekend mamy hardcore jak dla takiego zarzyganca jak ja. Jutro wesele a w niedziele komunia. Olaboga!

reklama
mnie dzisiaj chyba biodro odpadnie normalnie klękajcie narody gdzie te ciąże z reklam tv piękne uśmiechnięte babki :)[/QUOTE]

no ja tez sie pytam?, ja sie czuje jakbym byla ciagle chora i tak czuje ze meza zaniedbuje troche a tego nie chce bardzo, nic mi nie sprawia przyjemnosci nie chce mi sie nigdzie wychodzic bo sie mecze i tak nudą powiewa...ehhh co tu począć

Do góry