reklama
ona_13
Fanka BB :)
No jak się ma jeszcze w domu małe dziecko to jest co robić. ciężko wtedy odpocząć. Moja siostra ma dwulatka i wiecznie mówi że nie ma czasu. A w domu Zresztą zawsze znajdzie się.coś do roboty. Ja po dzisiejszej pracy nie zrobiłam w.domu nic bo już.nie dałam rady.
M
mama290
Gość
Ja sie nabiegam nanosze mój armagedon nie do okiełznania i jak już siądę to jeden przez drugiego chce na kolana tacy duzi a jesCze nie skumały ze mama ma dwa
ona_13
Hehe mama to masz podwójna robotę, jak nie jedno to drugie.
angoba
Padam...Intensywny dzień, pierwszy od dawna i czuję jak mocno jestem zastana czy raczej "zależana", kondycja: ZERO!
Byłam w H&M - chciałam kupić sobie jakieś ciążowe bluzki ale zlikwidowali mi dział mama (wrrrr....) - pozostaną zakupy online. Kupiłam za to kilka ciuszków dla starszej córki, dla bąbla w brzuchu - nie, bo większość letnie i jakoś nic nie wpadło mi do oka.
Dom zawalony, nie mam dziś siły na nic, jutro ogarniemy wspólnie z mężem...
Kinia - trzymam kciuki za Twoje USG - nic się nie martw, jest bezpieczne, ja mam w ten sposób za każdym razem badaną szyjkę. Szyjka dopochwowo a bobas przez brzuch.
Byłam w H&M - chciałam kupić sobie jakieś ciążowe bluzki ale zlikwidowali mi dział mama (wrrrr....) - pozostaną zakupy online. Kupiłam za to kilka ciuszków dla starszej córki, dla bąbla w brzuchu - nie, bo większość letnie i jakoś nic nie wpadło mi do oka.
Dom zawalony, nie mam dziś siły na nic, jutro ogarniemy wspólnie z mężem...
Kinia - trzymam kciuki za Twoje USG - nic się nie martw, jest bezpieczne, ja mam w ten sposób za każdym razem badaną szyjkę. Szyjka dopochwowo a bobas przez brzuch.
Sylka87
Ja tez dzis zabiegana i jak codzien zarzygana az mnie glowa rozbolala a mnie nie często boli:/ Ide zaraz spać i przyszla mi lektura do poduszki czyli W oczekiwaniu... bede sie doksztalcac a weekend mamy hardcore jak dla takiego zarzyganca jak ja. Jutro wesele a w niedziele komunia. Olaboga!
reklama
mnie dzisiaj chyba biodro odpadnie normalnie klękajcie narody gdzie te ciąże z reklam tv piękne uśmiechnięte babki [/QUOTE]
no ja tez sie pytam?, ja sie czuje jakbym byla ciagle chora i tak czuje ze meza zaniedbuje troche a tego nie chce bardzo, nic mi nie sprawia przyjemnosci nie chce mi sie nigdzie wychodzic bo sie mecze i tak nudą powiewa...ehhh co tu począć
no ja tez sie pytam?, ja sie czuje jakbym byla ciagle chora i tak czuje ze meza zaniedbuje troche a tego nie chce bardzo, nic mi nie sprawia przyjemnosci nie chce mi sie nigdzie wychodzic bo sie mecze i tak nudą powiewa...ehhh co tu począć