reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

A moje dziecko zdexydowalo sie odezwac. Mam dzisiaj roboty w cholere pojechalam na rowerze 2 razy na duze zakupy bo sama jestem zapeklowalam na jutro cale mieso i kilebasy. Koncze salatke (szałot to naszemu :-) ). Kosilam przestawialam i jak sie polozylam po padam to malenstwo chyba nie lubi jak leze bo sie bardzo wierci

reklama
Claudia widać musisz być aktywna codziennie żeby bobas dawał znaki:):D Ja byłam na osiedlu na koncercie Baciar bo rodzice uczniów ze szkoły podstawowej zorganizowali imprezę zbierają pieniądze na szkołę ale stwierdziłam że po koncercie wracam do domu bo przyjechała zbieranina z za Krakowa i może być różnie...

ja chodzę a właściwie biegam za synkiem który śmiga na rowerze. do przedszkola prowadzam go 800 m wczoraj tą trasę pokonałam aż 6 raz i jeszcze wiele innych. staram się żeby Jasiu nie cierpiał z powodu mojej ciąży nawet jeśli ja cierpię a wierzę przy tym że im więcej będę się ruszać w dobrym tępię tym lepiej się będę czuć ( może kiedyś hehehe ) i może łatwiej będzie mi urodzić

Ja jak sie dobrze czuje to tez duzo latam i duzo autkiem jezdze :) dzis z mlodym i M 2,5h na galerii w poszukiwaniu kiecki na wesele niestety nic nie kupilismy i teraz juz ledwo na oczy patrze :) jutro c.d poszukiwan
Claudia a ja sie martwie o to lato ze bede napuchnieta siedziec w domu przy wiatraku ...

Claudia ruch to zdrowie, póki możemy się ruszać bo pod koniec już może być ciężko. Ja codziennie chodzę 1,4 mili (około 1,6 km) w jedną stronę z córka do szkoły. Ja na nogach ona na hulajnodze. Dziwię się czasem że jej się chce bo mi się niechce czasem a szczególnie jak jest zbyt ciepło albo mam.kiepski dzień .

Ja staram się codziennie przynajmniej na chwilę wyjść dotlenić się chociaż ale szczerze to lubię jak M ma wolne i wtedy go gdzieś wyciągam na wycieczki po mimo tego że wychodząc z domu po jakiś czasie muszę siąść a on się denerwuje:)

reklama
Ja raczej caly dzien zwykle jestem na nogach, nie amm prawajazdy wiec wszedzie chodze pieszo albo rowerem, mamy dom z ogrodem wiec ciagle tez jest cos do roboty. Dzisiaj to sie przeciazylam za duzo dzwigalam i przenosilam podnosilam i bardziej o to mi chodzi. Majac 3 latka w domu dom ogrod nie da sie lezec a czasami mialabym taka ochote nic nie robic

Do góry