A moje dziecko zdexydowalo sie odezwac. Mam dzisiaj roboty w cholere pojechalam na rowerze 2 razy na duze zakupy bo sama jestem zapeklowalam na jutro cale mieso i kilebasy. Koncze salatke (szałot to naszemu :-) ). Kosilam przestawialam i jak sie polozylam po padam to malenstwo chyba nie lubi jak leze bo sie bardzo wierci
reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
Claudia widać musisz być aktywna codziennie żeby bobas dawał znaki Ja byłam na osiedlu na koncercie Baciar bo rodzice uczniów ze szkoły podstawowej zorganizowali imprezę zbierają pieniądze na szkołę ale stwierdziłam że po koncercie wracam do domu bo przyjechała zbieranina z za Krakowa i może być różnie...
ja chodzę a właściwie biegam za synkiem który śmiga na rowerze. do przedszkola prowadzam go 800 m wczoraj tą trasę pokonałam aż 6 raz i jeszcze wiele innych. staram się żeby Jasiu nie cierpiał z powodu mojej ciąży nawet jeśli ja cierpię a wierzę przy tym że im więcej będę się ruszać w dobrym tępię tym lepiej się będę czuć ( może kiedyś hehehe ) i może łatwiej będzie mi urodzić
finkemma
Ja tez latam duzo ale okolo 17 padam, musze juz lezec czuje sie wyczerpana i tak mi dobrze jak sie poloze.
Ja jak sie dobrze czuje to tez duzo latam i duzo autkiem jezdze dzis z mlodym i M 2,5h na galerii w poszukiwaniu kiecki na wesele niestety nic nie kupilismy i teraz juz ledwo na oczy patrze jutro c.d poszukiwan
Claudia a ja sie martwie o to lato ze bede napuchnieta siedziec w domu przy wiatraku ...
Claudia a ja sie martwie o to lato ze bede napuchnieta siedziec w domu przy wiatraku ...
ona_13
Claudia ruch to zdrowie, póki możemy się ruszać bo pod koniec już może być ciężko. Ja codziennie chodzę 1,4 mili (około 1,6 km) w jedną stronę z córka do szkoły. Ja na nogach ona na hulajnodze. Dziwię się czasem że jej się chce bo mi się niechce czasem a szczególnie jak jest zbyt ciepło albo mam.kiepski dzień .
Katarzyna92
Ja staram się codziennie przynajmniej na chwilę wyjść dotlenić się chociaż ale szczerze to lubię jak M ma wolne i wtedy go gdzieś wyciągam na wycieczki po mimo tego że wychodząc z domu po jakiś czasie muszę siąść a on się denerwuje
reklama
Ja raczej caly dzien zwykle jestem na nogach, nie amm prawajazdy wiec wszedzie chodze pieszo albo rowerem, mamy dom z ogrodem wiec ciagle tez jest cos do roboty. Dzisiaj to sie przeciazylam za duzo dzwigalam i przenosilam podnosilam i bardziej o to mi chodzi. Majac 3 latka w domu dom ogrod nie da sie lezec a czasami mialabym taka ochote nic nie robic