reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ale to nie jest taki gin co specjalizuje sie w bliźniaczych ? Jedz do szpitala może cię zostawia i pobserwuja bo tak na jedna wizytę to cieżko stwierdzić jak często ci sie brzuch stawia ja z dwa razy poczułam skurcz ale ja wiem jak one wyglądają i łatwiej mi je rozpoznać może powinnaś trochę zwolnić tempa polegiwać odpocząć dwoje dIeci to większe obciążenie wiec twojemu organizmowi może byc ciężej

reklama
Cześć dziewczyny,
ja dostałam znów luteinę, kolejne 3 opakowania :( coś czuje, że chyba do końca tak będzie :(
Jak się dzisiaj czujecie? Ja mam ciężki dzień, zaraz mi łeb rozsadzi :( ciśnienie mam w porządku, więc nie wiem od czego :(

Moniqq mnie tez często boli głowa a ciśnienie mam normie zmienia sie gospodarka hormonalna i prze łożysko może właśnie bolec weź paracetamol okład na czoło i ci przejdzie lepiej jest wsiąść lek niż męczyć siebie i dziecko

Tempo zwolniłam o połowę ale jak coś by sie dzialo zwolnie calkiem. Podjade na izbe moze sie okaże ze to wzdecia a ja sie naczytalam glupot jak zawsze. Moja gin to nie specjalista od blizniaczych ale prowadzi wiele mnogich wiec nie szukalam innego lekarza.

Ja sie chyba przejde na pogotowie albo gdzies bo dzwonilam do przychodni i powiedziala ze troche dlugo nie czuje tych ruchow , nie wiem co mam robic bo znowu latac jak chora na glowe to tez glupio

Claudia a moze to nie byly ruchy jednak...tylko bulgotki jakies czy raczej nie mozliwe i jestes pewna...? Ja bym pojechala bedziesz spokojniejsza.
Sylka a na Madalinskiego z 2h pewnie trzeba czekac moja znajoma pojechala z twardnieniem brzucha byla w 20tyg i podobno patrzyli dziwnie i komentowali ze z czyms takim na ip....ale zbadali wypisali leki wlasnie luteine i magnez

Claudia a w którym jesteś tyg ? Sylka to może weź espumisan ja masz atrakcje nadal żołądkowe to może zecyzwiscie to wzdęcie pierwsza ciąża to masz prawo do paniki i do tego bliźniacza taka Wogole nie wiadoma nic człowiek nie wie i jeszcze po dwójka dzieci :)

Dzisiaj koncze 18 to moja druga ciaza. Czulam juz wyrazne ruchy a od niedzieli nie czuje nawet smytania babelkow nic.

Claudia idz niech ci zrobią usg uspokoisz sie. Ja wieczorem chyba tez podjadę. Stres to nic dobrego:/

reklama
Sylka dokladnie wez espumisan na czesto go bralam teraz rzadziej.
Mama ale chyba faktycznie wczoraj to wina magnezu bo wzielam juz 4 tabl i ciagniecia o 70% mniejsze... Wczoraj tak meczylo mnie strasznie.
Claudia moze lozysko masz na przedniej sciance...i slabo czuc albo dzidzia tak ulozona

Do góry