reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Hahahah ja juz przegladalam to co mam ale wlozylam do worow mysle tak za 2 miesiace zaczne prac i prasowac i poki co do prozniowych workow gotowe ukladac a pozniej tylko myk do szafki :-)

reklama
Ja dzisiaj zaczelam 18 tydzień a wiec zaczynamy 5 miesiąc :) Mi leci niesamowicie szybko zwłaszcza teraz kiedy codziennie czuje mala . Dzisiaj byłam w TK Maxie i taka wyprawke kupie tam bo się zakochalam w tych kompletach

A ja własnie idę zobaczyć co tam mam w tym worku próżniowym bo nawet nie pamiętam :) a prać i prasować będe tak w sierpniu.
Kurcze fakt to już prawie połowa ciąży trzeba zacząć się ogarniać :)
Ja mam wizytę 9 czerwca i będę mieć wtedy też glukozę no i może uda się zerknąć co tam między nóżkami się kryje :D

Ewelisia a to Twoja pierwsza ciąża? Bo tak naprawdę to w pierwszej raczej małe szanse na ruchy tak wcześnie.
Ja poczułam w pierwszej ciąży w 18 tygodniu ale potem dwa tygodnie nic.
Teraz to samo, tydzień temu czułam i byłam pewna, że to TO, a teraz niby coś tam mnie puka od środka, ale nie jestem pewna na 100%

Malaja, badanie powtarzaja w ramach poprzedniej oplaty. Co do amio - umowilam sie na za 2 tyg ale licze ze nie bede musiala jej robic bo sprawa z przeplywami sie w miedzyczasie wyjasnila a pappa nie wyszedl mi znowu tak zle... no i czasu robi sie bardzo, bardzo malo. Gdzies gleboko w sercu wierze ze to tylko "formalnosc" ale niestety znam siebie i niepokoj jest :(

Decyzja o robieniu amino jest chyba najtrudniejszą w życiu. Mam nadzieje, że nie będziesz musiała jej robić.

reklama
Malaja, tak to moja pierwsza ciąża wiec pewnie będę musiała jeszcze trochę poczekać żeby poczuć ruchy maleństwa, a już nie mogę się doczekać.

Do góry