reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Hahahah ja juz przegladalam to co mam ale wlozylam do worow mysle tak za 2 miesiace zaczne prac i prasowac i poki co do prozniowych workow gotowe ukladac a pozniej tylko myk do szafki :-)

reklama
Ja dzisiaj zaczelam 18 tydzień a wiec zaczynamy 5 miesiąc :) Mi leci niesamowicie szybko zwłaszcza teraz kiedy codziennie czuje mala . Dzisiaj byłam w TK Maxie i taka wyprawke kupie tam bo się zakochalam w tych kompletach

A ja własnie idę zobaczyć co tam mam w tym worku próżniowym bo nawet nie pamiętam :) a prać i prasować będe tak w sierpniu.
Kurcze fakt to już prawie połowa ciąży trzeba zacząć się ogarniać :)
Ja mam wizytę 9 czerwca i będę mieć wtedy też glukozę no i może uda się zerknąć co tam między nóżkami się kryje :D

Ewelisia a to Twoja pierwsza ciąża? Bo tak naprawdę to w pierwszej raczej małe szanse na ruchy tak wcześnie.
Ja poczułam w pierwszej ciąży w 18 tygodniu ale potem dwa tygodnie nic.
Teraz to samo, tydzień temu czułam i byłam pewna, że to TO, a teraz niby coś tam mnie puka od środka, ale nie jestem pewna na 100%

Malaja, badanie powtarzaja w ramach poprzedniej oplaty. Co do amio - umowilam sie na za 2 tyg ale licze ze nie bede musiala jej robic bo sprawa z przeplywami sie w miedzyczasie wyjasnila a pappa nie wyszedl mi znowu tak zle... no i czasu robi sie bardzo, bardzo malo. Gdzies gleboko w sercu wierze ze to tylko "formalnosc" ale niestety znam siebie i niepokoj jest :(

Decyzja o robieniu amino jest chyba najtrudniejszą w życiu. Mam nadzieje, że nie będziesz musiała jej robić.

reklama
Malaja, tak to moja pierwsza ciąża wiec pewnie będę musiała jeszcze trochę poczekać żeby poczuć ruchy maleństwa, a już nie mogę się doczekać.

Do góry