reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
No niestety posiadanie dziecka to stan wiecznego oczekiwania. Na ruchy, potem na silniejsze ruchy, potem na poród, na siadanie, wstawanie, chodzenie...
Szaleństwo...

Ja też używam swojego dopplera. Muszę powiedzieć, że to był w moim przypadku dobry zakup bo dużo spokojniej dzięki niemu przechodzę ciążę.

Prawda ciągle na cos czekamy. Jak ktos sie staral to od owulki juz bylo odliczanie dni by okres nie przyszedl i w kolko do czegos odliczamy dni :) Mi juz dobrze od poludnia bez atrakcji. Pokusilam sie teraz o bulke i jajko gotowane zobaczymy czy bedzie ok. Na szczęście wymioty tez mnie dzis nie męczą bo w sumie nie bardzo mialam czym. Mam nadzieje ze z maluchami wszystko ok bo wizyta dopiero za 3 tyg. I znow czekanie ehhhh. Mam nadzieje ze to będą spokojne 3 tygodnie. Wiem jedno koniec z sokami bynajmniej w takich ilosciach wrrrr.

Fakt z tym czekaniem - najpier na ciąże w nieskonczonosc ( w moim przypadku ponad rok ) a potem na objawy,na pierwsze usg, a to na ruchy a to na brzuch rosnący ciążowy itd. Nie sądziałam, że będę się tak wszystkim niecierpliwić. :eek: Ale czekamy tu wspólnie to powinno być trochę łatwiej i przyjemniej. :happy:

Pogoda naprawdę dziś beznadziejna, jak w listopadzie. Ale przynajmniej najadłam się truskawek, już są całkiem tanie:)
Ewel, mam pytanko, w jakiej porze udało Ci się dodzwonić do tej szkoły rodzenia na Karowej, bo znowu po południu tam nikt nie odbierał.

Mi np pomaga to ze moge z wami porozmawiac. Tak jak tera od kilku dni nic nie poczulam a to moja druga ciaza i 18 tydzien 3 dni temu sliczne kopniaczki a teraz nic i popadam w lekki poploch ale czytam ze wy tez tak macie czyli to nic zlego tak to po prostu jest i mi to pomaga uspokaja mnie

To taki detektor tetna przykladasz do brzucha i szukasz tetna dzidzi i sluchasz sobie serduszka z takim czyms bedzie do czebie chodzila polozna :-)

Pogoda naprawdę dziś beznadziejna, jak w listopadzie. Ale przynajmniej najadłam się truskawek, już są całkiem tanie:)
Ewel, mam pytanko, w jakiej porze udało Ci się dodzwonić do tej szkoły rodzenia na Karowej, bo znowu po południu tam nikt nie odbierał.
Ja dzwoniłam rano jakoś około 10:)

reklama
dlaczego nie mogę wejść na zdjęcia brzuszków, wizyty u ginekologa itd wychodzi mi info ze nie mam uprawnień do przeglądania na liste listopadówek chętnych na zamknięte forum też nie mogę :(

Do góry