reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja w czwartek mam wizytę z polozna i właśnie muszę mocz oddać, mam nadzieję że będzie wszystko ok. I chciałabym w końcu posłuchać serduszka malenstwa, bo.jeszcze nie miałam okazji...
Mamba q pierwszej ciazy miałam.trzy razy zapalenie bakteryjne :/ w pl przynajmniej badają co.wizytę a tu nie tylko mocz sprawdzają, ciśnienie i.niewiem.co jeszcze.

reklama
Mamba ja w pierwszej ciąży zawsze robiłam badania a jednym laboratorium (tak gdzie miałam na NFZ) i ZAWSZE miałam w nim bakterie z moczu. Zawsze ten mocz powtarzałam gdzie indziej, zresztą ja i wtedy i teraz mocz robię sobie sama raz na miesiąc i w innym lab mocz zawsze ok.
Dużo zależy od przechowywania próbki oraz od jej pobrania. Masz pewność, że u ciebie to nie wina pobrania albo przetrzymania w niewłaściwej temperaturze?

A jakie dziewczyny macie TSH?
Ja mam takie średnie- 2, 05 i nie wiem czy robić coś z tym czy jest ok.
Lekarza mam jutro ale on wszystko zlewa więc wiem co mi powie...

Ja przed ciążą miałam tsh 2.800 lekarz pow ze jest ok ale nie wg norm dla starających się i dostałam tabletki na obniżenie biorę je dalej najpierw spadło do 1.5 teraz mam 0.855 myślę że nie masz złego kochana na 2 trym jest ok mieścisz się w normie :)

Ona ja mam spotkanie z polozna 9 czerwca i tez sie nie moge doczekac az uslysze serduszko mojego malenstwa

Ja mam tsh 2,94 ale nie biore lekow lekarz powiedzial ze na granicy ale ok wczesniej mialam wyzsze. Ja sie dzisiaj zle czuje nrzuch mnie po tej nocy boli i jakos tak kiepskawo

Malaja, badanie powtarzaja w ramach poprzedniej oplaty. Co do amio - umowilam sie na za 2 tyg ale licze ze nie bede musiala jej robic bo sprawa z przeplywami sie w miedzyczasie wyjasnila a pappa nie wyszedl mi znowu tak zle... no i czasu robi sie bardzo, bardzo malo. Gdzies gleboko w sercu wierze ze to tylko "formalnosc" ale niestety znam siebie i niepokoj jest :(

Ja do położnej idę 16 ale serducho sobie podsłu****e w domu dzisiaj mnie nawet gruszka kopnęła w dopler 25 mam usg dzisiaj sie skończ dodzwoniłam do Child benefitu przyślą mi dokumenty i zaczną płacić jak najszybciej zwrócą za miesiąc w końcu tez załatwiłam sprawę instalacji gazowej zaczynaja 22 czerwca wiec będę busy w tym miesiącu bo zaraz po kładziemy podłogi i dokańczamy dom a na wiosnę przebudowa jak już to sie wszystko pokończyli to jadę na wakacje
Angoba ja wierze ze wynik następny to tylko formalność i zaczniesz szaleć z wyprawka :)

Kochane mamy czy wy wiecie ze my juz prawie w polowie :-) wszystkie mowilysmy no prawie wszystkie ze wyprawke zaczniemy robic po polowkowym wiec jeszcze chwila i START. :-)

reklama
Ja miałam tsh powyżej 3 więc biorę tabletki ciekawa jestem jaki wynik będzie pod koniec czerwca bo muszę zrobić przed wizytą u endokrynologa...
Claudia ja już dziś męża uprzedziłam że nie wytrzymam tak długo czekać po 22 czerwca jak wszystko będzie ok zacznę coś kupować i wyciągać to co już mamy:)

Do góry