reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja w tym tygodniu będę dzwonić do położnej mam nadzieję ze ma terminy bo to jedyna polka w okolicy tak to daleko wszystkie więc dziewczyny trzymajcie kciuki :)

reklama
Z tym czekaniem to faktycznie ciężko, ciągle coś. Ja mam wizytę za tydzień i już nie mogę się doczekać i na porządnego kopniaka od maluszka też. A poza tym, to od soboty trwa u mnie montowaniie kuchni z Ikei i nie mogę się doczekać, kiedy to się skończy. W tyg tylko wieczorami mąż to robi jak wróci z pracy, więc pewnie trochę to jeszcze potrwa:/

Sylka Tak bo każdemu biło inaczej ale to w starszej ciąży bo wtedy można wyczuć mniej więcej gdzie są dzieci pomacać ale i tak najlepsze to są ktg przy bliźniakach

reklama
Mi jak badał ostatnio to jedno mialo 160 a drugie 161 wiec roznica żadna. Ale to byl 12 tydzień z hakiem. Temat dopplera juz poruszalysmy ja na pewno nie kupie mimo ze korci strasznie zeby tak sie wsłuchać uspokoić i uwierzyc ze na pewno jest wszystko dobrze :)

Do góry