reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Sylka spisz sobie ile wypiłaś płynów ile razy byłaś w toalecie nie wiem czy można orsalit w ciąży w głowie ci sie nie kręci? A może coś zjadłaś co cię przytrulo

reklama
No właśnie nic takiego nie jadlam. Za to wypilam wczoraj ze dwa litry sokow owocowych przez caly dzień. Cos czuje ze przesadzilam:/ W niedziele tez mialam tyle ze to bylo jednorazowe. I tez w sobote wypilam sporo sokow. I takie jednorazowe akcje mialam juz wczesniej. :/

Jezuuu, Angoba... Jak to im test nie wyszedł?? Dlaczego? Za mało krwi pobrali? To jest jakiś koszmar... I powiedzieli Ci o tym po dwóch tygodniach? Musieli przecież widzieć wcześniej, że coś jest nie tak. Współczuję Ci z całego serca. Wiem jaki to stres czekać na wynik. Trzymaj się

Fusun, tak sie podobno czasem zdarza, ze stezenie DNA dziecka w krwi matki jest za niskie i nie da sie go wyselekcjonowac. Wczoraj dzwonili, ze potrzebuja jeszcze kilku dni a dzis, ze z probki nic nie bedzie. Tak czy inaczej do bani...

Agnoba kurcze kolejne dni stresu. Tak czy owak na pewno będzie dobrze ale kolejne dni bez informacji muszą byc okropne. Oby szybko minęły. Mi juz lepiej,nie jestem oslabiona ani nic wydaje mi sie ze to soki owocowe. Wczoraj na wieczor wypiłam chyba z poltora litra jak sobie przypominam. Ehhh glupota moja :/

Sylka ja po sokach tez nie za dobrze sie czuje, takze max szklanka dziennie tak to pije wode tylko ewentualnie herbata jakas, teraz te jelita i zoladek inaczej trawia widze tez rozne problemy wystepuja jakich wczesniej nie mialam.
Jak jesz owoce to z sokami nie przesadzaj lepiej woda zdrowsza i bardziej nawadnia a soki wciągają i potem nawet nie wiesz kiedy je pochłonęłas.Pewnie duzo kwasow ci sie nagromadzilo czy cos i tak to wyszlo.

reklama
A bierzesz na codzień jakis żurawit np? Albo pić dużo soków z żurawiny jeść ja jest też herbata zurawinowa może to pomoże.?

Do góry