reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

U mnie dziś też pogoda niezbyt piękna ale zimno nie ma. Wczoraj miałam full Energi zrobiłam porządki a Dziś mi się nieche nic. Zaliczyłam już os rana druga wizytę z moim sześciolatkiem u dentysty. Tym razem obyło się bez płaczu krzyku. Dentysta z powołania normalnie, cały czas miała kontakt z Dzieckiem bo pierwsza wizyta u angielskiego dentysty porażka :)

reklama
Kasia to wspolczuje jak ja nie lubie gratow maj maz tez znosi kupuje przechowuje dzis tez z nim wojne stoczylam o puste kartoniki po tel i innych rzeczach po cholere to trzymac. Wlozyl do szafki wygral ale niech tylko zasnie hihi zrobie porzadek. I tak nie zauwazy.

No ja jeszcze jak bym miała to gdzie trzymać to bym się nic nie odezwała ale mamy stary segment zagracony moimi książkami encyklopediami z czasów szkoły jakieś pamiątki rodziców i niestety będę musiała w końcu się za to wsiąść albo posprzedawać albo wywalić bo powoli trzeba będzie jakąś szafkę dla bąbla zwolnić:)

Faceci chyba tak mają. Mój też chomikuje Przedziwne rzeczy i zajmują tylko miejsce. A jak chce.to wyrzucić, uporządkować to wszytko mu Potrzebne, nie ruszaj :/

Moj ma tak samo piwncie mam juz tak zagracona ze przejsc nie idzie a na strychu stoi wanna taka stara metalowa a w szafce trzyma swoje stare ciuchy niektore nawet z czasow studiow a 30 na karku......

Dziewczyny nie wiem co mam zrobić biegunka dalej jest ale nie ma przy tym dodatkowych dolegliwości. Nie wiem czy powinnam gnac do lekarza czy duzo pic i jakos to przeczekac. Nie chce panikowac ani tez z bagatelizować i nie wiem czy coś mogę wziąć :/

Właśnie na biegunkę nie bardzo... Jedynie elektrolity uzupełniać np orsalitem.
Jak Ci nie przejdzie np do 15 do bym poszla

Sylka jak cię potrzyma jeszcze trochę to jedz normalnie na pogotowie bo możesz sie odwodnić zreszta dużo wymiotujesz jedno z drugim jest bardzo niebepieczne dadzą ci kroplówki szczególnie ze to ciaza bliźniacza

reklama
No wlasnie dzis na szczęście nie wymiotuje. Staram sie duzo pic. Zobacze jak nie przejdzie to faktycznie najlepiej pogotowie. Ale oby nie

Do góry