reklama
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Aleali ale wczoraj byłam na apapie
holcia
Fanka BB :)
A ja mam dzis calkiem dobry dzien, jak narazie. Slonce swieci i cieplo za oknem, ja co prawda w pracy do wieczora ale i tak sie ciesze, ze jest ladna pogoda a nie pada. Nic mnie nie boli, nawet te wszystkie ciagniecia w brzuchu ustaly a wieczorem pewnie zobacze sie z mama bo przyleciala do mojej siostry na tydzien
a ja się tak zastanawiałam apropos tej toksoplazmozy jakby się np. zaraziła teraz, a idę tylko na morfologię i mocz to myślałam, że tak nie do końca ok z moim gin, bo jakby się zaraziła to może powinnam brać jakieś antybiotyki, a tak to nawet nie będę wiedziała, ale jak Wy dziewczyny macie tak samo to już nie wymyślam kupiłam sobie olej lniany i zaczęłam spożywać niezbyt przyjemny smak i zapach, ale poczytałam i wydaje mi się, że naprawdę warto dla DHA
Zusia ale olej możesz dodawać do zupy np na talerz smakuje lepiej
Nie no musieliby lekarze robić toxo non stop co msc.. Jak ktoś nigdy nie miał to robią jeszcze w połowie ciazy ale jak ktoś już przeszedł to nie ma potrzeby ryzyko jest małe ponownego zarażenia
Nie no musieliby lekarze robić toxo non stop co msc.. Jak ktoś nigdy nie miał to robią jeszcze w połowie ciazy ale jak ktoś już przeszedł to nie ma potrzeby ryzyko jest małe ponownego zarażenia
Katarzyna92
Ja dziś jestem nie do życia cały czas leże w łóżku za oknem pada jakaś senna jestem do tego mąż jeszcze wiezie mi rupiecie od swojej babci ja go zamorduje bo żywcem nie mam gdzie tego upychać a wręcz chciała bym się czegoś pozbyć...
finkemma
Mnie ciagnie w dole brzucha jak cos ciezkiego podniose lub przesune. Wiadomo ze nie wolno ale czasem sie nie da.
reklama
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
U mnie pada młody w przedszkolu a ja robie foto książkę bo zdjęć z sesji mam mnóstwo a teraz w tym tygodniu czeka mnie kolejna