reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

ewel87 ja czuję od czwartku ciągnięcie w pachwinach i kłucie w podbrzuszu, ale to nie jest taki trwały ból, więc to chyba normalne, nie jest silny więc nie biorę żadnych tabletek przeciwbólowych, kurcze dziś znowu dzień zapowiada się pochmurnie :(

reklama
A ja moje drogie po zjedzeniu tej nieszczesnej kaustyncala noc spedzilam na kiblu z miskana kolanach , jestem wykonczona

Co do braucha to po tym jednym dniu ladnych kopniaczkow cisza zero az zaczynam miec paranoje

Czesc dziewczyny u nas tez dzis bedzie padac ale ja i tak juz do pracy wiec mi to obojetne .... ja raz na kolacje zjadlam kebaba z mezem na pol i potym powiedzialam nigdy wiecej myslalm ze w nocy umre... nawet jak mam ochote to nie jem nie chce sie meczyc... na sniadanie mleko potem moge jesc rzeczy ciezko strawne i potem cos lekkie na kolacje...

Chyba wiekszosc z nas ma dzis dzien na nie. Ja zaczelam dzien od biegunki. Miewam ja czasem ale jednorazowo i bez bólu brzucha wiec sie nie stresowalam. Dzis bardziej mnie męczy ale tez bez innych objawow. I nie wiem czy to przez duza ilosc sokow wypitych wczoraj czy powinnam sie stresować?

Dziewczyny współczuję wszelkich dolegliwości i problemów żołądkowych.
Co do ruchów to ja czuję codziennie, ale nasze ciąże są jeszcze mimo wszystko wczesne, więc naprawdę niepotrzebnie się martwicie, dajcie maluszkom jeszcze chwilę i ruchy będą bardziej systematyczne i mocniejsze.

Hejka mnie tez ciagnie jak mam pecherz pelny a dzis rano wstalam z bolem w kregoslupie w ledzwiach ale szybko minelo,
Przez ta pogode chyba wszystkie mamy takie samopoczucie bleee,
Ja ruchow wyraznych jeszcze nie czuje ale mam stetoskop od mamy i tak sie zastanawiam czy serducho juz bedzie slychac ? ;)
P.s Wszystkiego Najpiękniejszego Mamuśki <3

Fusun, serdeczne gratulacje !!! U mnie nadal niewiedza. Wynik nie wyszedł im z mojej próbki krwi, dziś jadę na ponowne pobranie. Mam już dość, znowu 2-3 tygodnie czekania... dobija mnie to.

reklama
A ja mam dziś jakiegoś lenia. Nic mi się nie chcę. Do tego od wczoraj nie mam ciepłej wody i się wściekam bo chciałam głowę umyć, a tak czajnikiem to ciężko będzie, bo mam długie i gęste.
Mimo wszystko miłego dnia wszystkim mamą:)

Do góry