reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja miałam dwa wyniki właśnie jeden na prawdopodobieństwo według mojego wieku a drugie z pobranej krwi. Nie pamiętam dokładnie wyniku, wrócę do domu to go sprawdzę. Ale gdyby było.coś.nie tak to by ci kazali się zgłosić do lekarza że masz zły wynik. Ale też miałam przed oboma wynikami cyfrę jeden więc to bardzo malo

Kurde u mnie pisalo na końcu pod wynikiem że są zadowoleni z niskiego wyniku. Właśnie nie wiem jak z tel wysyłać zdiecia. Wysyłam je tylko na kompie bo tu nie ogarniam wszystkiego. Przyjdę do domu to zrobię fotkę moich wyników

Kinia a dzwonili do ciebie wcześniej? Czy tylko list dostałaś ja mam dwa wyniki jeżeli jeden jest poniżej 1:150 to dopiero u mnie jest dalsza diagnostyka najlepiej to zadzwoń do położnej ona już powinna wiedzieć ale dziwne ze sie z tobą nie skontaktowali skoro ma być coś jeszcze

Kinia to masz prawdopodobienstwo ze u ciebie mozliwe jest urodzenie jednego chorego dziecka na 13126 urodzonych wiec wynik super tylko jesli mialas i usg i krew to powinnach dostac dwa wyniki i tak jak mowi mama zadzwon do poloznej ona Ci zinterpretuje wyniki

reklama
Do góry