reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Mama wynik usg dostalam na scanie a dzis wynik z krwi tylko z usg wyszlo ze wszystko ok. Czyli jak moj wynik z krwi to 1 : 13126 to wszystko ok ?

reklama
Coś tam jest napisane więcej jaka diagnostyka? Dziwne to ze jest tylko jedna wartość a masz już dzieci czy to pierwsze ?

Fotkę można wrzucić chyba :) jak sie edytuje post bo sie tam wyświetla zdjęcia ale jeszcze nie próbowałam tego

Zadzwoń do położnej we wtorek ale watpię żeby coś miało być nie tak już by dzwonili a długo czekałaś na list?

Hey dziewczyny u mnie wreszcie troche lepiej wczoraj cały dzien sprzatałam i wreszcie w moim domu jest posprzatane tak jak mialam co tydzien przed ciaza:-) A u Was jak siły wracają??

Zadzwonie we wtorek ale rozmawislam z kol i jej polozna powiedziala ze jesli mnie niz 1000 to mogla by sie niepokoif a czym wyzej tym lepiej

reklama
Do góry