reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Kinia u mnie to dzwonią jak jest coś nie tak listu sie wtedy nie dostaje tylko odrazu ma sie wizytę w szpitalu ponownie usg i testy jak sie potw to robią amnio ja miałam kiedyś jedna dziewczynę co tez miał niski wynik ale nie zgodziła sie na amnio dziecko urodziło sie wcześniej ale było zdrowe ale to Wogole ciekawy przypadek bo ona nie miał ovu i zablokowane jajowody całe życie myślał ze jest bezpłodna i jak zaszła to stwierdzili Ze to cud chyba bo medycznie to było nie możliwe jeszcze ja na to wszystko facet zostawił bo sie wystraszył ze dziecko będzie chore ale wszystko sie dobrze skończyło

Mama mi tez powiedzieli ze jak by co to beda dzwonic do 2- 3 dni a jak wszystko ok to list do dwoch tyg . Jak myslicie z takim wynikiem krwi to chyba nie powinnam sie stresowac?

Sylka, ja na wszystkie zajęcia chodziłam z mężem i w większości bardzo sobie chwalił - mówił, że duzo się dowiedział, także z tych tematów dla bab - zresztą przy dzieciach każdy temat jest dla taty i mamy :)
W zajęciach w których ja uczestniczyłam na wszystkich zajęciach były same pary i panowie byli naprawdę aktywni - zadawali pytania, dociekali :)

SYLKA powiem Ci tak ze sama nie wiem gdzie... Moja siostra rodziła na Karowej i chwalila a było to w listopadzie mi znajomi mówią ze tam jest ok ale jak masz rodzic 20h będziesz o cesarce rzadko decydują... I są przez to problemy. Na pewno ma. Dobra opiekę nenatoligiczna...
Teraz myślę o Madalińskiego dużo koleżanek tam rodziło i zadowolone są ale na stronie rodzic po ludzku jest str porodówek opinii tam jest, % CC podany itp i są opinie różne... Ilu ludzi tyle opinii.

Bylam u mojej kolezanki co rodzila w tym samym szpitalu i ona miala 1: 8000 i polozna powiedziala ze po nizej 1000 to mozna bylo by sie martwic a czym wiecej tym lepiej

reklama
Do góry