reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczyn tak pow Pani jak dzwoniłam ze zapisuja nie wcześniej niż od około 20tygodnia. Na swojej stronie mają nawet tematy jakie będa możecie spojrzeć jest tam numer. Ja się zapisze z końcem czerwca wtedy będę w 20tyg.

reklama
tak, ja już widziałam tematy - podobne jak w innych szkołach. Numer tez, ale dziś nikt nie odbierał:( weekendy to chyba najwięcej chętnych są.

W weekendy nie wiem czy nie zamknięte wydaje mi się ze od pn do pt :) moja botwinkowa się gotuje mniam jak pachnie zjem chyba z 3 talerze he

Ja z rozsadku tez wole zaraz przy 20 tyg bo moja ciąża nie bedzie miala 40 tyg ale mimo to mam nadzieje ze co najmniej 36 :) Ewel na jaki dzien sie zapisujesz? Mi chyba bez różnicy byle nie piątek.

Mój mąż właśnie mówi ze chce piątek bo potem wolny weekend he ale mogę go przekonać żeby był to inny dzień np pn albo czw:))

Piatek jest na tyle slaby ze jak moj pracuje od pn do pt to w piatek juz gdzies na weekend mozna śmigać a to wakacje :) bedziesz brala swojego na wszystkie zajecia? Bo ja sie zastanawiam...

No wlasnie tez tak myślę ze go wezme tylko na te co będzie mogl cos z tego wynieść dla siebie. A te dziewczyny co chodzily na szkole to z partnerami czy bez? Ewel a ty planujesz rodzic na Karowej? Ja na nastepnej wizycie zapytam dr jakie szpitale mam brac pod uwage bo do tej pory kazala mi o tym jeszcze nie myslec :) Niby karowa idealna dla bliźniaków ale opinie ma slabe a to tego nie chcialabym rodzic sn nawet jakby ulozenie bylo odpowiednie. Przy jednym bym chciala ale z dwójką sobie tego nie wyobrazam. I zakladam ze wszystko będzie dobrze dzieciaczki nue beda sie pchaly za wczesnie a ja pójdę do szpitala na umowiony termin cesarki. Takie mam marzenie :)

reklama
Kinia pewnir masz na kartce dwa wyniki jeden to.jest prawdopodobieństwo według wieku a drugie według krwi... I ja też mam 1: i coś tam. Czyli bardzo małe prawdopodobieństwo masz. Dobry wynik.

Do góry