reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Letycja migdaly tez pomagaja a jak sie bardzo meczysz to lekarz ci przepisze leki przeciwymiotne bezpieczne w ciazy a I opaski na nadgarstki psalam uz o nich

reklama
Imbiru nie próbowałam. A jak go spożyć? Napar? Bo ja nigdy tego nie spożywałam. Ale jeśli pomaga to może warto spróbować. Ja cały czas podjadam jakie krakersiki lub inne ciasteczka bo jak poczuje pustkę w żołądku to jest słabo.

dziewczyny edytujcie swoje posty :) nie dodawajcie jeden pod drugim bo jak admin wpadnie to będzie kiepsko:):)

Gina ja tez nie mam kompletnie zadnych objawow :) a bedac ok 5 tyg dopiero test robiłam:) wiec spokojnie:) ja poki co tylko orientacyjnie stwierdzam który to tydzień...jak będę wiedzieć na 100% to wtedy się pochwale ale poki co wole podchodzić "na chłodno" .....i Tobie tez radze :) choć wiem ze to nie latwe...ale denerwując się nie będzie wcale lepiej:):)::)
może powinnyśmy wybrać spośród nas dwie administratorki ustalić jakieś zasady czy regulamin, łatwiej byłoby zachować porządek

Hej! Ja całkowicie opadłam z sił. Mdłości mnie męczą całymi dniami. Wymiotuję nocami. Ogólnie czuję się słabo. Powtórzyłam bete po 5 dniach i z 4,5 tys wzrosło na 36 tyś. Lekarz mówił że wzrasta książkowo. Rozmawiałam w poniedziałek z nim telefonicznie bo wizytę mam dopiero w piątek. Dobrze że mam teraz parę dni wolnych od pracy bo bym nie wyrobiła.
dla mnie na mdłości dobra jest cola :)

No niby tak, ale nie piję, ma kofeinę, po co pobudzać siebie i dziecko. Ale to jest moje zdanie;-)
Poszłabym z chęcią na zwolnienie, ale zaczekam do tej granicy magicznej 12 mcy:happy:

Puszka coli to 34.5 mg kofeiny a kubk rozpuszczalnej ok 80 mg ja pije kawe bo mam mega niskie cisnienie w ciazy ze wszytskim z umiarem nie ma co wariowac bo jakby sie ak przyjzec to wszytsko zawiera cos zlego w sobie ja co prawda coli nie pijam ale kawe tak I odstawienie dla mojego oragnizmu bylo by szokiem a ja nie chce fundowac sobie szokow ale na wymioty I nudnosci pomaga ja w pierwszej ciazy przytulalm sie z kibelkiem przez cala ciaze chudlam I odwadnialam sie nic nie moglam utrzymac I teraz c jest gorsze puszka coli czy degradacja organizmu bo co mam dac dziecku jak sama nic nie moglam jesc ani pic co kilka tyg ladowalam w szpitalu na kroplowkach bo nie dawalm rady w ciazy z blizniakmi tez mialm nudnosci ale bralam leki

Cola tez jest dobra wlasnie wybierzmy moderatorke niech zaprowadzi porzadek:-)

no wlasnie , moze niech sie zglosza chetni kto by chcial zostac naszym administratorem :)

Załączniki

• p19uskjox8qa8psj.png
    p19uskjox8qa8psj.png
    5,4 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Ja kawę piłam codziennie, bardzo lubię smak i zapach kawy, poza tym, po kawie od razu się wyprózniam;-)I tak ma dużo osób;-)
Teraz nie tknę kawy, po prostu tak mam. Nawet bezkofeinowej. Choć z chęcią bym się napiła;-)Biorę dużo luteiny i od samego progestronu jestem mega senna. Ale jakoś daję radę. Ciśnienie mam ok.
A kiedy przychodzą takie mdłości?Może jeszcze na nie muszę poczekać?;-)
Tak samo piersi, nic nie urosły, kompletnie nic, nawet żyłek niebieskich nie mam. Może jestem jakimś ewenementem:-)

Do góry