M
mama290
Gość
Letycja migdaly tez pomagaja a jak sie bardzo meczysz to lekarz ci przepisze leki przeciwymiotne bezpieczne w ciazy a I opaski na nadgarstki psalam uz o nich
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może powinnyśmy wybrać spośród nas dwie administratorki ustalić jakieś zasady czy regulamin, łatwiej byłoby zachować porządekdziewczyny edytujcie swoje posty nie dodawajcie jeden pod drugim bo jak admin wpadnie to będzie kiepsko
Gina ja tez nie mam kompletnie zadnych objawow a bedac ok 5 tyg dopiero test robiłam wiec spokojnie ja poki co tylko orientacyjnie stwierdzam który to tydzień...jak będę wiedzieć na 100% to wtedy się pochwale ale poki co wole podchodzić "na chłodno" .....i Tobie tez radze choć wiem ze to nie latwe...ale denerwując się nie będzie wcale lepiej:
dla mnie na mdłości dobra jest colaHej! Ja całkowicie opadłam z sił. Mdłości mnie męczą całymi dniami. Wymiotuję nocami. Ogólnie czuję się słabo. Powtórzyłam bete po 5 dniach i z 4,5 tys wzrosło na 36 tyś. Lekarz mówił że wzrasta książkowo. Rozmawiałam w poniedziałek z nim telefonicznie bo wizytę mam dopiero w piątek. Dobrze że mam teraz parę dni wolnych od pracy bo bym nie wyrobiła.