reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Letycja migdaly tez pomagaja a jak sie bardzo meczysz to lekarz ci przepisze leki przeciwymiotne bezpieczne w ciazy a I opaski na nadgarstki psalam uz o nich

reklama
Imbiru nie próbowałam. A jak go spożyć? Napar? Bo ja nigdy tego nie spożywałam. Ale jeśli pomaga to może warto spróbować. Ja cały czas podjadam jakie krakersiki lub inne ciasteczka bo jak poczuje pustkę w żołądku to jest słabo.

dziewczyny edytujcie swoje posty :) nie dodawajcie jeden pod drugim bo jak admin wpadnie to będzie kiepsko:):)

Gina ja tez nie mam kompletnie zadnych objawow :) a bedac ok 5 tyg dopiero test robiłam:) wiec spokojnie:) ja poki co tylko orientacyjnie stwierdzam który to tydzień...jak będę wiedzieć na 100% to wtedy się pochwale ale poki co wole podchodzić "na chłodno" .....i Tobie tez radze :) choć wiem ze to nie latwe...ale denerwując się nie będzie wcale lepiej:):)::)
może powinnyśmy wybrać spośród nas dwie administratorki ustalić jakieś zasady czy regulamin, łatwiej byłoby zachować porządek

Hej! Ja całkowicie opadłam z sił. Mdłości mnie męczą całymi dniami. Wymiotuję nocami. Ogólnie czuję się słabo. Powtórzyłam bete po 5 dniach i z 4,5 tys wzrosło na 36 tyś. Lekarz mówił że wzrasta książkowo. Rozmawiałam w poniedziałek z nim telefonicznie bo wizytę mam dopiero w piątek. Dobrze że mam teraz parę dni wolnych od pracy bo bym nie wyrobiła.
dla mnie na mdłości dobra jest cola :)

No niby tak, ale nie piję, ma kofeinę, po co pobudzać siebie i dziecko. Ale to jest moje zdanie;-)
Poszłabym z chęcią na zwolnienie, ale zaczekam do tej granicy magicznej 12 mcy:happy:

Puszka coli to 34.5 mg kofeiny a kubk rozpuszczalnej ok 80 mg ja pije kawe bo mam mega niskie cisnienie w ciazy ze wszytskim z umiarem nie ma co wariowac bo jakby sie ak przyjzec to wszytsko zawiera cos zlego w sobie ja co prawda coli nie pijam ale kawe tak I odstawienie dla mojego oragnizmu bylo by szokiem a ja nie chce fundowac sobie szokow ale na wymioty I nudnosci pomaga ja w pierwszej ciazy przytulalm sie z kibelkiem przez cala ciaze chudlam I odwadnialam sie nic nie moglam utrzymac I teraz c jest gorsze puszka coli czy degradacja organizmu bo co mam dac dziecku jak sama nic nie moglam jesc ani pic co kilka tyg ladowalam w szpitalu na kroplowkach bo nie dawalm rady w ciazy z blizniakmi tez mialm nudnosci ale bralam leki

Cola tez jest dobra wlasnie wybierzmy moderatorke niech zaprowadzi porzadek:-)

no wlasnie , moze niech sie zglosza chetni kto by chcial zostac naszym administratorem :)

Załączniki

• p19uskjox8qa8psj.png
    p19uskjox8qa8psj.png
    5,4 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Ja kawę piłam codziennie, bardzo lubię smak i zapach kawy, poza tym, po kawie od razu się wyprózniam;-)I tak ma dużo osób;-)
Teraz nie tknę kawy, po prostu tak mam. Nawet bezkofeinowej. Choć z chęcią bym się napiła;-)Biorę dużo luteiny i od samego progestronu jestem mega senna. Ale jakoś daję radę. Ciśnienie mam ok.
A kiedy przychodzą takie mdłości?Może jeszcze na nie muszę poczekać?;-)
Tak samo piersi, nic nie urosły, kompletnie nic, nawet żyłek niebieskich nie mam. Może jestem jakimś ewenementem:-)

Do góry